WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Modify Watermark and re-apply? (5 posts)

  1. mctallsuse
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am guessing this is a bug, but if there is a solution, I would greatly appreciate knowing the answer! :) I uploaded a gallery using NextGen. Then I created and saved a watermark. Next I applied it to all the photos in that gallery--no problem. However, I then needed to change the watermark a bit so I did that, and saved it. I then looked at the gallery on my site and it did not have the updated watermark. So then I APPLIED it to all the images in that gallery a 2nd time. Now, you see BOTH watermarks on my images, on top of each other---looks very bad. Is there anyway to REMOVE the watermark from a gallery or to at least remove the previous watermark without totally deleting the gallery and reloading it?

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

  2. mynet
    Member
    Posted 3 years ago #

    The same here. Except that I don't change the watermark.
    Just I upgraded to the latest version (1.7.4). WP is 3.1.1-hu_HU.

    I apply watermark as a have to, but it doesn't work. The images are not updated with the watermark.

  3. dhobeika
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am also looking for a solution for this aside from having to delete all the photos and re-uploading them. Any ideas?

  4. ossosso
    Member
    Posted 2 years ago #

    The same for me :-)

  5. cmunns
    Member
    Posted 2 years ago #

    If you have chosen to create automatic backups of your photos then you can revert your galleries to the backup on the server to get the original photos.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.