WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
Flash player error, then gallery won't load (19 posts)

  1. kimijye
    Member
    Posted 3 years ago #

    Installed nextgen, got imagerotator and uploaded .swf file, .js and .html files into uploads directory and .swf file was recognized by nextgen. Have two galleries installed, called them into them with code tag provided at time of upload.

    That's it. Can't get any pictures to display. Have tried a bunch of suggested fixes but nothing worked until unchecked integrate for flash and now instead of an error message saying I needed flash player and mozilla I get a spinning circle that eternally hangs.

    Help!?

  2. Alex Rabe
    Member
    Posted 3 years ago #

    Please post a link

  3. Eric
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same thing for me. Very frustrating: http://0000sc9.previewcoxhosting.com/

  4. Stichting LimburgLive
    Member
    Posted 3 years ago #

  5. kimijye
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks Alex http://bergencountynaacp.com/gallery

    I rechecked integrate with flash since the spinning circle just bothered me.

  6. kimijye
    Member
    Posted 3 years ago #

    This got marked resolved but wasn't resolved . . still need help.

  7. Alex Rabe
    Member
    Posted 3 years ago #

    I will check it ... Can please post your server settings

  8. kimijye
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks, Alex. I'm not sure what specs you need. Here are some.

    PHP Version 5.2.6

    System Linux spark.dailydns.com 2.6.9-67.0.15.ELsmp #1 SMP Thu May 8 10:52:19 EDT 2008 i686
    Build Date Oct 16 2008 21:47:23
    Configure Command './configure' '--disable-pdo' '--enable-bcmath' '--enable-calendar' '--enable-exif' '--enable-ftp' '--enable-gd-native-ttf' '--enable-libxml' '--enable-magic-quotes' '--enable-mbstring' '--enable-soap' '--enable-sockets' '--enable-wddx' '--prefix=/usr' '--with-bz2' '--with-curl=/opt/curlssl/' '--with-curlwrappers' '--with-freetype-dir=/usr' '--with-gd' '--with-gettext' '--with-imap=/opt/php_with_imap_client/' '--with-imap-ssl=/usr' '--with-jpeg-dir=/usr' '--with-kerberos' '--with-libexpat-dir=/usr' '--with-libxml-dir=/opt/xml2' '--with-libxml-dir=/opt/xml2/' '--with-mcrypt=/opt/libmcrypt/' '--with-mhash=/opt/mhash/' '--with-mysql=/usr' '--with-mysql-sock=/var/lib/mysql/mysql.sock' '--with-mysqli=/usr/bin/mysql_config' '--with-openssl=/usr' '--with-openssl-dir=/usr' '--with-png-dir=/usr' '--with-pspell' '--with-tidy=/opt/tidy/' '--with-ttf' '--with-xmlrpc' '--with-xpm-dir=/usr/X11R6' '--with-xsl=/opt/xslt/' '--with-zlib' '--with-zlib-dir=/usr'
    Server API CGI
    Virtual Directory Support disabled
    Configuration File (php.ini) Path /usr/lib
    Loaded Configuration File /usr/local/lib/php.ini
    PHP API 20041225
    PHP Extension 20060613
    Zend Extension 220060519
    Debug Build no
    Thread Safety disabled
    Zend Memory Manager enabled
    IPv6 Support enabled
    Registered PHP Streams php, file, data, tftp, ftp, telnet, dict, ldap, http, https, ftps, compress.bzip2, compress.zlib
    Registered Stream Socket Transports tcp, udp, unix, udg, ssl, sslv3, sslv2, tls
    Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*

    This program makes use of the Zend Scripting Language Engine:
    Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2008 Zend Technologies
    with the ionCube PHP Loader v3.3.20, Copyright (c) 2002-2010, by ionCube Ltd., and
    with Zend Extension Manager v1.2.2, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies
    with Zend Optimizer v3.3.3, Copyright (c) 1998-2007, by Zend Technologies

    Environment
    Variable Value
    DOCUMENT_ROOT /home2/green/public_html
    GATEWAY_INTERFACE CGI/1.1
    HTTP_ACCEPT application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5
    HTTP_ACCEPT_ENCODING gzip, deflate
    HTTP_ACCEPT_LANGUAGE en-us
    HTTP_CONNECTION keep-alive
    HTTP_COOKIE imp_key=a32b77f8c9cc72588f4763fb46ff47f9; Horde=a32b77f8c9cc72588f4763fb46ff47f9; auth_key=6a521fdc30f17be0f46f99a173c2e515
    HTTP_HOST http://www.thegreenwei.com
    HTTP_USER_AGENT Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_6_4; en-us) AppleWebKit/533.17.8 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.1 Safari/533.17.8
    PATH /bin:/usr/bin
    QUERY_STRING no value
    REDIRECT_STATUS 200
    REMOTE_ADDR 71.255.82.231
    REMOTE_PORT 50588
    REQUEST_METHOD GET
    REQUEST_URI /phpinfo.php
    SCRIPT_FILENAME /home2/green/public_html/phpinfo.php
    SCRIPT_NAME /phpinfo.php
    SERVER_ADDR 67.43.2.23
    SERVER_ADMIN webmaster@thegreenwei.com
    SERVER_NAME http://www.thegreenwei.com
    SERVER_PORT 80
    SERVER_PROTOCOL HTTP/1.1
    SERVER_SIGNATURE <address>Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.7a DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at http://www.thegreenwei.com Port 80</address>
    SERVER_SOFTWARE Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.7a DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635
    UNIQUE_ID TIh74UMrAhcAAG2@zJEAAABD

  9. Alex Rabe
    Member
    Posted 3 years ago #

    Please update to V1.6.1 !

  10. kimijye
    Member
    Posted 3 years ago #

    I upgraded. Problem persists although now a black box appears on the page and the little spinning circle sits within it.

    Alex, did you want me to check the following "Please verify the settings, is the checkbox "activate flash slideshow" checked?"

    If yes, I can't see where to toggle that setting.

  11. Alex Rabe
    Member
    Posted 3 years ago #

    What gallery path have you setup in gallery id 2 ? There seems to be a absolute path. Create a new gallery and add some images they should show up ok

  12. kimijye
    Member
    Posted 3 years ago #

    Alex, I'm not seeing any change. I added a new slideshow but I don't see it in the /content/gallery/ folder. Where are the galleries being stored?

  13. Alex Rabe
    Member
    Posted 3 years ago #

    For each gallery , see settings in the top of each gallery

  14. kimijye
    Member
    Posted 3 years ago #

    OK, this is something. The gallery isn't showing up in the folder where the app is indicating it's supposed to be (I'm checking via ftp).

  15. kimijye
    Member
    Posted 3 years ago #

    In my gallery folder, where Nextgen is indicating the galleries are situated, those galleries are not there . . .

  16. Alex Rabe
    Member
    Posted 3 years ago #

    i suggest to complete deinstall the plugin & delete all table, the install it agin... maybe you have a weird setup

  17. kimijye
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Alex,

    Thanks for your help. I followed your instructions. Things are moving in the right direction but here are my present glitches:

    1 You and Dave Potter give conflicting instructions about where to put imagerotator.swf. I went with your recommendation to put it in the nextgen-gallery directory (David says to put it in the uploads directory). When I had nextgen search for the file, however, it located it in the uploads directory although it wasn't there.

    Then suddenly that file appeared in the uploads directory and now when I search for it nextgen correctly locates it there

    2 When I asked nextgen to create a gallery for me and browsed to upload fotos it showed that the photos were being crunched and uploaded but for the life of me, I can't imagine where they are. Do you know? I can't see them anywhere.

    I expected nextgen to create a folder called gallery where it would put those photos but this didn't happen either.

    I created a directory named gallery under the wp-content directory and tried uploading the pictures again - to that directory - but I still can't see them.

    3 I created a page called gallery and popped in the code nextgen gave me for the gallery. I get almost the same behaviour before uninstall and reinstall of nextgen. In picture view I see that the url for the photos includes a url which repeats twice at the beginning, the basic url of the site:

    http://www.bergencountynaacp.com/http://www.bergencountynaacp.com/wp-content/gallery/aug2010pix/estinajamesharris-sm_0.jpg

    Although this url references aug2010pix being inside the gallery directory NOTHING appears inside it.

    Interestingly, my photos don't contain underscores or numbers at the end _0 is added to the file name AND the file name has been changed. My file name is Estina,JamesHarris.sm.jpg (first punctuation is a comma).

    4 Additionally, although I uploaded those pictures inside their enclosing folder from my client-side pictures folder and as single pictures, on the nextgen overview page it shows that 35 images have been uploaded but when I click to see them I'm brought to the uploads page again. I never see any images.

    SAFARI ACTIVITY REPORT FOR ERROR OPENING THIS PAGE:

    http://www.bergencountynaacp.com/nggallery/page-141/page-2/
    http://www.bergencountynaacp.com/http:/bergencountynaacp.com/wp-content/gallery/aug2010pix/ms-esther-2-sm_.jpg
    http://www.bergencountynaacp.com/index.php?callback=imagerotator&gid=2&968
    http://www.bergencountynaacp.com/nggallery/page-141/page-2/
    http://www.bergencountynaacp.com/wp-content/grfx/bclogo.150.gif
    http://www.bergencountynaacp.com/wp-content/grfx/naacpamerican140.jpg
    http://www.bergencountynaacp.com/wp-content/grfx/naacpvoterreg-r51.jpg
    http://www.bergencountynaacp.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/css/nggallery.css?ver=1.0.0
    http://www.bergencountynaacp.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/shutter/shutter-reloaded.css?ver=1.3.0
    http://www.bergencountynaacp.com/wp-content/plugins/nextgen-gallery/shutter/shutter-reloaded.js?ver=1.3.0
    http://www.bergencountynaacp.com/wp-content/themes/naacp/style.css
    http://www.bergencountynaacp.com/wp-content/uploads/imagerotator.swf
    http://www.bergencountynaacp.com/wp-includes/js/swfobject.js?ver=2.2

  18. Alex Rabe
    Member
    Posted 3 years ago #

    I suggest in this case that a PHP developer should look for it, there are some behaviour in your enviroment that I can't explain without debug the server.

  19. kimijye
    Member
    Posted 3 years ago #

    Alex, can you think of any issues my server admin should be looking for? He's willing to fix anything, he says, as long as he knows what's wrong.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.