WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: NextGEN Gallery] ERROR: [filename]:0 (6 posts)

  1. marcus178
    Member
    Posted 4 years ago #

    When I'm uploading images I get the following error:

    ERROR: [filename]:0

    where [filename] is the name of the image.

    However the files are uploaded and it all seems to work ok so I can't understand why I'm getting this error

  2. jbudisantoso
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm getting the same results as marcus178. The error appears, but everything works fine.

  3. jbudisantoso
    Member
    Posted 4 years ago #

    bump.

  4. jbudisantoso
    Member
    Posted 4 years ago #

    Just to add, I'm uploading images using the "flash uploader" and get the

    ERROR: [filename] : 0

    However, the files are uploaded and appear in the proper gallery in WordPress and I can see them when I FTP in. I just finished uploading 100 images, each with it's own error, but at the end I still get:

    100 picture(s) successfully added

    I'm using WordPress 2.8.5 and NextGEN Gallery 1.3.6

  5. jbudisantoso
    Member
    Posted 4 years ago #

    Anyone have any ideas? This is still happening with WordPress 2.8.6 and NextGEN 1.4.3

  6. grezvany13
    Member
    Posted 4 years ago #

    The error is generated by the PCLZip class (WP core) and returned to NextGen. The PCLZip class is used when you upload a zip file with images, which (as far as I can see at your descriptions) not the case.

    I've tested all the upload types and didn't get any errors.
    The problem could be NextGen, WordPress or your server settings.

    My Setup
    Wordpress : 2.8.6
    NextGen : 1.4.3
    Operating System : Windows Vista Business - 64bit
    Server : Apache/2.2.11 (WampServer)
    MYSQL: 5.1.30
    PHP: 5.2.8
    Safe Mode : Off

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.