WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: NextGEN Gallery] 404 Error (4 posts)

  1. mrlich
    Member
    Posted 5 years ago #

    Is anyone else having problems with 404 errors on sub pages of their galleries?

    Everything is running fine for me, but if I have a gallery that runs more than a single page, when users try to click through to subsequent pages, they just get a 404. The link is provided by NextGEN (ie - it's not hard coded or anything like that) but it leads to a missing page.

    Really not sure what's happening and I wanted to see if it was just me that was having a problem.

    ~MrLich

    Oh, and in case you were curious, or if it gives any more information that I'm missing: http://www.dragonbones.net is the main site.

  2. Ariannel
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yes, I'm having this problem, too and I can't figure out why I'm getting it.

    If I try to view full image: 404 error
    If I try to view next page: 404 error

    Not sure why this is happening. This happened after I updated to WP 2.7.1 and then updated NextGEN to the latest version.

    Click here to see example.

  3. Ariannel
    Member
    Posted 5 years ago #

    Nevermind! This was answered in THIS thread. Thanks!

  4. bee dudler
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,
    to put it short look here: http://wordpress.org/support/topic/224507?replies=6

    best regards
    bee

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.