WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: New User Email Set Up] 2.9.2 - Broken? (7 posts)

  1. whatiswhat
    Member
    Posted 4 years ago #

    Alex - Thanks for providing the functionality.

    When I click "Settings" for the plugin under WordPress 2.9.2, I see the <h3 class="hndle"> heads, but nothing else, i.e. no place to change the settings. ??

    http://wordpress.org/extend/plugins/new-user-email-set-up/

  2. MichaelH
    Member
    Posted 4 years ago #

    Works okay for me at 2.9.2.

    Maybe another plugin conflict--might deactivate all plugins and reactivate one-by-one to find the culprint.

  3. whatiswhat
    Member
    Posted 4 years ago #

    I deleted the plugin and re-added version 0.2.5. Works great.

  4. Tzaddi
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having trouble with this combination. The plug-in sort of works, however, I can't change the admin email option. It's set to "Yes, send to a different address" but when I enter the address to receive the reg info, and click save, it reverts back to "If you want the admin notification email sent to a different address than the one defined above, enter it here"

    Also, after a test registration I get the error:
    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    But I still received the user confirmation message with my new password etc.

  5. Tzaddi
    Member
    Posted 4 years ago #

    Update: I can set the admin to "no", so that it sends confirmation TO the from address. This option saves properly and the server error disappears.

    FYI I am using PHP 5 as required. Plugin and WP are up-to-date.

  6. Alex Cragg
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi all,

    Apologies for not keeping up with this thread, uni work has been keeping me really busy.

    These are issues I'm aware of, and I'll release fixes either today or tomorrow.

    Alex

  7. gholemu
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi!

    Still no fix? 'Cause I'm having the same problem as above, users can't register, they recieve no email with login info, nor am I, as admin. It just seems like it's not there.

    BTW, I use WP 3.0.1 and yes, the PHP is above 5.0

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic