WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

MyLinks2
[resolved] Images not showing (8 posts)

  1. anglingaddicts
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there....

    The images ar not showing up at all, tested in FF and Chrome.

    If i view the source for the page and click the link to the thumbnail the image shows up (ie its not an API issue!!)

    Using theme twentyeleven.

    Any help greatly appreciated

    http://wordpress.org/extend/plugins/mylinks2/

  2. 2020media
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi
    Please download version 3.6. Thank you.

  3. anglingaddicts
    Member
    Posted 2 years ago #

    Perfect, thanks guys!!! Great Plugin!!

  4. TheVirtualPreacher
    Member
    Posted 2 years ago #

    I had a similar problem and noticed that I have accidentally entered an IP address assigned by my ISP in to My Account > Security > Lock to Account (Allowed Referrers):

    Removed the IP address and the plugin is functioning without any problem.

  5. TheVirtualPreacher
    Member
    Posted 2 years ago #

    Unfortunately the problem still persists. I need to hit F5 several times to see the thumbnails. I customized the templates however and may be I made a mistake in the process. Given below are the links to templates.

    all_links: http://pastebin.com/JSVNu8ik

    all_link2: http://pastebin.com/viX1Kj5z

  6. 2020media
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @TheVirtualPreacher Which thumbnail service are you using? Does the problem happen with both services or just one? Do you have any WordPress cacheing plugins active?

  7. TheVirtualPreacher
    Member
    Posted 2 years ago #

    1. I am using ShrinkTheWeb

    2. I didn't try it with the other service because the other service isn't connecting the thumbnail to the target web site.

    3. Yes, WP Super Cache

  8. 2020media
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi
    Thanks. I think Super Cache probably has something to do with it - can you try disabling that for a test?

    Also, the linking of the thumbnail to the website is partially controlled by the layout template. The "Right" layout makes the images into links. The "left" layout leaves them without links.

    ShrinktheWeb recently introduced an intermediary screen for free accounts so I try to give you the choice.

    If you have any problems modifying the layout template, give me a shout via http://www.2020media.com.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags