WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Multisite Language Switcher
[resolved] Plugin breaking pages in admin (7 posts)

  1. Ahni
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey there. I've been testing your plugin on a local install of wordpress multisite (using two languages: Spanish and English) and it was working great; but I just installed it on my actual website and now I'm having major problems in the admin.

    On the Spanish site, my edit screen doesn't load anymore! It crashes just as it's starting to load the multisite language switcher widget. I'm having the same problem on the all posts screen too. After ten or so posts get called up, the page stops dead.

    As soon as I deactivated the plugin, everything went back to normal. To be sure, I also test the plugin with the default theme and all other other plugins deactivated, but the pages still broke.

    I suspect it has something to do with the number of English articles I have on the site (over 1900).

    Any suggestions? I'd really like to keep using this plugin.

    Thanks,
    Ahni

    http://wordpress.org/extend/plugins/multisite-language-switcher/

  2. realloc
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Could you give me an idea which plugins you have installed? Are all of these plugins activated in your test- and your productive-site?

  3. Ahni
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey realloc. Sorry for taking so long to back to you. I just installed and activated the same plugins on both sites; but I wasn't able to reproduce the problem on the test site. I also tried deactivating all plugins expect yours, but I didn't have any luck there either.

    In all, I have 15 plugins installed:

    Adminimize
    Akismet
    Fast Secure Contact Form
    FeedWordPress
    Google Maps v3 Shortcode
    MailPress
    Most Shared Posts
    Multisite Language Switcher
    Simple Local Avatars
    Subscribe to Comments Reloaded
    Ultimate Taxonomy Manager
    VikiSpot
    WordPress SEO
    WP-DBManager
    WP cache blocks

  4. realloc
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    OK. I saved this as an issue at GitHub: https://github.com/lloc/Multisite-Language-Switcher/issues/27

  5. realloc
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I closed the above ticket. You could test the next version which will be available soon here in the Plugin Directory too: https://github.com/lloc/Multisite-Language-Switcher

    Instead of the dropdowns there are now input fields with autocomplete. This should resolve the performance problem.

  6. tamburodilatta
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I have the same problem... breaking pages in admin, when I have upgrade the version 0.9.8 in my web site...
    At first some problems to visualize de site and now break my admin page... help me!

  7. realloc
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please don't re-open a resolved topic.

    Open a new thread and please give me some further information about the version of your WordPress installation, which plugins are installed and things I should know in order to help you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic