WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Multiple Post Thumbnails
[resolved] Version 0.7 caused the admin UI to disappear (7 posts)

  1. nrabinowitz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Just an FYI - I am using MPT on a custom type, which I'm setting up like this:

    add_action('init', 'add_portfolio_type');

    // set up custom portfolio type
    function add_portfolio_type() {

    register_post_type('portfolio', array(
    // snip
    ));

    // add gallery thumbnails
    if (class_exists('MultiPostThumbnails')) {
    new MultiPostThumbnails(array(
    'label' => 'Gallery Thumbnail',
    'id' => 'thumbnail-image',
    'post_type' => 'portfolio'
    ));
    }
    }

    With MPT version 0.6, this worked fine, and the appropriate form fields showed up in my admin screen. But when I upgraded, the admin forms disappeared. Existing public thumbnails seem unaffected.

    I'm just going to install the old version for the moment, but I thought you might want the bug report. Maybe this has to do with the execution order of the init actions?

    http://wordpress.org/extend/plugins/multiple-post-thumbnails/

  2. Chris Scott
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Give this version a try and let me know if it works: multi-post-thumbnails.php

  3. jtwg
    Member
    Posted 2 years ago #

    Nope. This is broken. I'm having the same problem.

    No box showing up for me either.

  4. jtwg
    Member
    Posted 2 years ago #

    I had to roll back to version 0.6.

  5. Chris Scott
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Sorry for the delay on this. I see what is happening. The change in 0.7 causes this bug only if you instantiate the MultiPostThumbnails class in an action. I've reverted this change and released this as 0.8.

  6. Kevin Kwok
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, thanks for this plugin, I noticed you said you fixed this problem in version 0.8 I am actually on version 0.9 and i am still having the problem. I am running the latest wordpress with version 0.9 of this plugin. any ideas?

  7. Chris Scott
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @kevin kwok: is the latest version working?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic