WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Multiple content blocks] image upload missing from WYSIWYG on MCBs (3 posts)

  1. rocketman1223
    Member
    Posted 4 years ago #

    Not a huge problem - and I LOVE this plugin (so useful and simple!) - but, I notice that the media upload tabs seemed to be missing from toolbar (other than insertion of embedded media icon). It's not hard to add the HTML into it, but for my clients' sake, it would be a lot easier not to have to train them how to workaround the issue.

    Is there a reason for this or should it actually be there and I have something preventing it/them from appearing in my toolbar to use on that WYSIWYG?

    Thanks,
    Dave

    http://wordpress.org/extend/plugins/multiple-content-blocks/

  2. BeKindRewind
    Member
    Posted 3 years ago #

    I agree. The buttons show up when you click on the Full Screen button in the editor, but it would be great if they showed up on top like in the primary editing block.

  3. kchayka
    Member
    Posted 3 years ago #

    If you click within the editor of a secondary content block, then click on the Media Manager insert image button that is above the primary editor, the Media Manager lightbox comes up, but the image is inserted in the primary editor instead. Click within the primary editor, then Media Manager inserts the image in the secondary editor. It is confused.

    I've been inserting media, then switching to HTML view and doing a cut/paste into the correct location of the correct editor box, but this is not something the average (non-technical) user is going to do.

    I did not think to turn on full screen. Maybe that is an acceptable work-around for my users, though the problem really should be fixed in the plugin.

    Other than this, it is an extremely useful plugin.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic