WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Multi-level Navigation Plugin
Pages/categories to exclude doesn't save (10 posts)

  1. darkhorse20
    Member
    Posted 1 year ago #

    Under the Menu Contents tab, Pages/categories to exclude. When I enter a page to exclude, the page id is not saved and the page is not excluded from the menu bar. It was working fine in 2.2.3 . Version 2.3.x has seem to have broken it.

    Also I noticed if you upgrade from version 2.2.x to version 2.3.x all of your settings will be deleted and the default settings will put back into place. I would avoid this version for now.

    http://wordpress.org/extend/plugins/multi-level-navigation-plugin/

  2. Ryan Hellyer
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Darn, sorry about that (I'm the developer).

    When I was testing it, it seemed to upgrade just fine. Do you know if you had to do anything out of the ordinary to make the settings fail to save? I'm not sure how to go about replicating that problem.

    There are a couple of other bugs which have cropped up now too which I'm working on right now. I'm not sure how to go about fixing this "failing to upgrade settings" issue that you and another person have mentioned. Oddly, some people had their settings transfer over just fine, so I'm not sure why this is so erratic :(

  3. Ryan Hellyer
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    There's a similar post over here where I gave a more detailed response/explanation ... http://wordpress.org/support/topic/plugin-multi-level-navigation-plugin-new-update-deletes-all-settings?replies=3#post-2795826

  4. Ryan Hellyer
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry, but I can't replicate this bug at all. I've tried and tried and tried, but it always work for me with no problems at all.

    I also checked with a few others who did the upgrade, and they had their settings transferred over too.

    I did find two bugs which affected the plugin during the process. One involved the CSS file being turned off after the upgrade, and another involved image URLs not being parsed correctly. These bugs have been fixed in version 2.3.3 which is uploading to the repository as I type this.

  5. edwinsiebel
    Member
    Posted 1 year ago #

    I too has this problem, but then when trying to save the option (checkbox) 'Enable arrow mark-up?'.

    WordPress 3.3.2, MLNP 2.3.3.
    It justed to work with the previous version.

    Any tips?

  6. Ryan Hellyer
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    heppienl - are you saying you having problems with the checkbox? Or the same problem as above, plus a problem with the checkbox?

  7. edwinsiebel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well, when using 'Enable keyboard accessible menu?', the checkbox keeps checked.

    However 'Enable arrow mark-up?' doesn't.

  8. piti4ek
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem with "Enable arrow mark-up?"

    This option doesn't saved :(

    What to do?

  9. piti4ek
    Member
    Posted 1 year ago #

    So, what to do? How to enable "Enable arrow mark-up?"?

  10. candreu
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem with "Enable arrow mark-up", I cant save the option and then it's always disabled. Is it a bug?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic