WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Meteor Slides
[resolved] Slide images do not show up (4 posts)

  1. kerssies
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,
    I was using your plugin and it worked perfectly for a long time. But now it stopped showing the images. All links are still present and apparently something is sliding. (www.joinforkids.org bottom right)

    I tried to deactivate and activate but with no result. I did not install any additional plugins lately, only plugin and system updates were performed. I hope you can help me out!

    Thanks,
    Fin

  2. Josh Leuze
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi, I took a look at your site. You've got a lot of media plugins that are loading JavaScript, and I think there is a conflict between one of them and Meteor Slides.

    My first guess would be that it is conflicting with the other slideshow on the homepage, running multiple slideshows on the same page can be problematic. I'd test that Meteor Slides widget on a different page and see if it works differently. Or disable the other slideshow plugin for a second and try that.

    I see that NextGen is loading the same jQuery plugin as Meteor Slides and there could be conflicts there as well.

    I'd try disabling each plugin in turn and trying to find the conflict. If you can narrow it down, I can test the plugins together and come up with a fix for you.

  3. kerssies
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you for your quick reply! I thought of a certain js conflict as well but when I deactivate all of my plugins except Meteor Slides, the problem still remains. I am not sure what libraries are used in the Theme, there is no option for me to disable them. I tried moving the widget to another page without other slideshow running but that didn't work out either.
    If it would help, I am happy to give you login data so you can investigate.

  4. Josh Leuze
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi kerssies, it's good to know that the plugins aren't to blame. It must be a conflict with the theme then. Yes, login info would help if you could email it to me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic