WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Mendeley Plugin
[resolved] Problem at retrieving Mendeley group data (3 posts)

  1. jkalten
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi!

    I recently discovered, that the Mendeley Plugin does not work. Before that, it worked perfectly. At first, I updated the plugin, which did not solve the problem. Then I turned on the debugging feature and got this on the page:

    Request: http://api.mendeley.com/oapi/library/groups/562891/?items=1000&oauth_consumer_key=xxxxxxx&oauth_nonce=xxxxxx&oauth_signature=xxxxx&oauth_signature_method=HMAC-SHA1&oauth_timestamp=1314001544&oauth_token=xxxxx&oauth_version=1.0&page=0

    I browsed this link and got this:

    {"total_results":31,"total_pages":1,"current_page":0,"items_per_page":1000,"document_ids":["3970429162","3970972672","4254239812","3970429112","4214751662","4391393155","3962887882","3958058262","3970945802","4054911512","4013733922","3958058252","4214751652","4214751642","4093045492","4093045482","4226913182","4391393165","3958058242","4254239822","4392094355","3970429122","4167398872","3975511992","3970969772","3970429132","4250928782","4326818942","3680468222","3957977242","3958027112"],"group_id":"562891","group_name":"Publications (TEAM IAPP)","group_type":"public","group_invite_only":"0"}

    This does not seem to be an error message. I also tried to request and authorized the token and then to request the colleciton ids in the mendeley setting. But if I click those button, no information is provided to me, this site seem to "hang". Or is this a Mendeley-internal problem?

    I would be grateful, if you could help me!
    Thanks!
    Julia

    http://wordpress.org/extend/plugins/mendeleyplugin/

  2. kochm
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The problem should be resolved in the new version of the plugin (v0.7).

  3. jkalten
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry, same problem as before:

    I also tried to request and authorized the token and then to request the colleciton ids in the mendeley setting. But if I click those button, no information is provided to me, this site seem to "hang". Or is this a Mendeley-internal problem?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic