WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Members
[resolved] Activated but don't see user menu additions (4 posts)

  1. PatJ
    Member
    Posted 3 years ago #

    I've activated this plugin having deactivated anything I thought would conflict and I see the settings and can set them and click actvate and it says my settings (check the top 5 items) are saved but I can't do anything else as the expected additions to the Users menu do not appear.
    Theme - twenty ten child theme.

  2. PatJ
    Member
    Posted 3 years ago #

    well I fixed it but I had to use code to add capabilities to the admin role. Why doesn't it do this by default?
    Considering this is supposedly "the best documentation" it should tell you that. And what happens if you simply are not a coder?

  3. Andy Macaulay-Brook
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Pat - would you mind sharing your code? Thanks.

    [More haste, less speed - I realised after posting this that I hadn't activated any components in the Settings menu. When I do this, the plugin works fine in 3.1 for me.]

  4. designshard
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi im actually having the same problem, the plugin is active and i have activated edit roles + new roles in the options.

    nothing shows in the "users" menu... the option to edit roles does not appear - using version 3.1... ive deactivated other plugins aswell

    any tips to get this working?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags