WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: MailPress] upgrade failed (12 posts)

  1. podictionary
    Member
    Posted 5 years ago #

    Attempted to upgrade via plugins page and got the following

    Incompatible archive: PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Invalid archive structure

    Plugin upgrade Failed

  2. scottnath
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm getting the same thing.

  3. davethepak
    Member
    Posted 5 years ago #

    I do not think you can use the automatic upgrade feature for this plugin, due to the fact that there are multiple folders in the archive.

    I too have to upgrade my mailpress, but am planning on doing it this way:

    1. deactivate all the mailpress plugins
    2. delete them via ftp
    3. unzip folders I want from plugin package
    4. upload the specific modules I want
    5. Activate the modules one at a time

    I have not tested this yet, but hope it works...

    ~ Dave

  4. alndavis
    Member
    Posted 5 years ago #

    I am seeing the same error for every plugin I attempt to upgrade through the wordpress admin. I am able to manually upgrade plugins through cPanel file manager by uploading the zip and then extracting the files, but if I try the automatic upgrade I get the error:

    Incompatible archive: PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Invalid archive structure

  5. arzlonga
    Member
    Posted 5 years ago #

    I updated my Wp from 2.7.1 to 2.8 and started getting this error too. I cant auto update my plugins.

  6. Breigh
    Member
    Posted 5 years ago #

    I got the same error with every attempt to upgrade plugins and when I try to upgrade to 2.8

  7. GlitterKill
    Member
    Posted 5 years ago #

    Same here... Was able to upgrade to 2.8 via the auto upgrade; but after that I have not been able to autoupdate anything else and receive the same error as the OP.

  8. Universal1
    Member
    Posted 5 years ago #

    Same here, upgraded to 2.8 and am getting the same error message when trying to upgrade plugins.

  9. mkirkwag
    Member
    Posted 5 years ago #

    Same things happen with me - I'm going to restore to the old version

  10. mkirkwag
    Member
    Posted 5 years ago #

    Found a fix in this thread http://wordpress.org/support/topic/278487?replies=26
    You need to load a new version of http.php to your wp-includes folder. It's a simple download from that post.

  11. pommie
    Member
    Posted 4 years ago #

    In my case deactivating the core control plugin solved all my woes

  12. RENAUT
    Member
    Posted 4 years ago #

    with mailpress, do not use automatic upgrade.

    see readme.txt of last release

    new release: MailPress 4.0.1
    new documentation : http://www.mailpress.org
    a forum : http://groups.google.com/group/mailpress

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags