WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

LinkedIn SC
This doesn't work for me (4 posts)

  1. arunkw
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have created Linkedin API,
    Set the key and secret, used the shortcode but still I don't see anything what might be the problem? Please help

    http://wordpress.org/extend/plugins/linkedin-sc/

  2. Kristof De Buysere
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I experienced the same problem. Tried everything: with or without https, reactivating plugin, looking in source code of plugin. But I didn't found anything.

    But then, when you add a new application in https://www.linkedin.com/secure/developer , make sure you set the "Javascript API domain" to the domain of your WordPress installation.

    As soon as I did that, it started to work.

    Source: Google's cache snapshot from the plugin author's website
    Google's cache snapshot from the plugin author's website

  3. arunkw
    Member
    Posted 1 year ago #

    set the "Javascript API domain" to the domain of your WordPress installation.

    In my case it will be tigriinnovations.com right? but it's doesn't reflect. Please help.

  4. Kristof De Buysere
    Member
    Posted 1 year ago #

    I see that the google cache snapshot has gone...

    Anyway: I also included https:// before the the domain name (and indeed, you may note that I used it with SSL - I don't know it that is the secret sauce in this case), and that's basically it... Then it worked.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.