WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Link Library
[resolved] Admin strange behaviour (4 posts)

  1. mnaugendre
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm discovering this plugin and a bit puzzled with its behaviour:
    - the thumbnail generation ("générer la vignette et la conserver") doesn't seem to work when creating a new link; in fact, the link itself is not created at all
    - when generating a thumbnail on an existing link, I'm redirected to the plugin settings page
    - thumbnails appear to be generated OK, but they are not displayed in the admin interface, so I have to use FTP to check the thumbnails are really there

    Is there an easier/quicker procedure to get the thumbnails working for quite a number of links?

    http://wordpress.org/extend/plugins/link-library/

  2. Yannick Lefebvre
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    For the thumbnail on creating a new link, I had not tested for that use case. I will have to do some work or avoid giving users that option.

    For the redirect on the second point, I will try to find other ways to do this. This was the easiest method at the time.

    The thumbnail should be shown when you go back and edit the link again. It does not show up for you?

    An easier way to generate thumbnails is to batch generate them under the Link Library settings page by pressing the Generate Thumbnails button. This will generate and store for all links.

    The ability to generate thumbnails for a link at a time is brand new (last week).

  3. Yannick Lefebvre
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Version 4.1.7 will address these concerns.

    It will now be able to generate a link for new links as long as the name and web address are set. It will no longer redirect to a different page. As for now displaying in the admin interface, I am not having that problem. Can you see with 4.1.7 if you still have that problem?

    Please mark the issue as resolved if everything is good.

  4. mnaugendre
    Member
    Posted 3 years ago #

    Sorry I didn't come back earlier.

    I have now the 4.2.2 version. Both the thumbnail and the corresponding file name are now displayed on the link page.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic