WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Leaflet Maps Marker (Google Maps, OpenStreetMap, Bing Maps)
[resolved] [Plugin: Leaflet Maps Marker] Not show on the mapsmaker layer on the site (13 posts)

  1. d_alinus2004
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I have a problem with the showing on the website of the mapsmaker layer, Into the admin panel, all it's OK, i have put the code on the page, but dosen't show me on the page!..
    I realy don't know whay... http://manuloc.ro/contact/
    Maibe i must make some settting?!
    I receive this error: Error: a layer with the ID "4" does not exist!

    http://wordpress.org/extend/plugins/leaflet-maps-marker/

  2. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    did you use [mapsmarker layer="4"] as shortcode?

  3. d_alinus2004
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes ofcourse...If you want i can give you via e-mail the admin acces...!!

  4. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    yes, please send it to info(a)mapsmarker com

  5. d_alinus2004
    Member
    Posted 2 years ago #

    OK.. I have send you.. thank'you very much..!!

  6. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The problem was, that your TinyMCE-Editor changed the shortcode from [mapsmarker layer="4"] to [mapsmarker layer="4"]

    I changed this in the source code of the page contact and now it work.

    BTW: If you like the plugin, I´d be happy about a donation and a vote for the plugin on wordpress.org ;-)

  7. d_alinus2004
    Member
    Posted 2 years ago #

    aa.. OK.. this it's great.. thank'you very much..!!
    Another question.. I want to create a new layer with another markers...How i can do that?

    Many regards...

  8. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Please check faq/docs - same as other layer + check in page source code that " insteat of " is used for shortcode

  9. d_alinus2004
    Member
    Posted 2 years ago #

    Pfff.. i am very sorry, but i realy don't find the doc for that...:((

  10. d_alinus2004
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I have try to connect one map maker with one layer but, it's not like in the documentation. I l realy don't know what it's happened!

  11. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    please try other ways of support from mapsmarker.com/support

  12. d_alinus2004
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I have reinstal the plugin and i have follow the documentation. Al it's OK right now.. all work fine..!!

    Thank'you very much for help and for your gret work..!!

  13. RobertHarm
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    thats great to hear :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic