WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Lazyest Watermark
issues on WAMP localhost (3 posts)

  1. kchayka
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm testing LGW on my WAMP localhost server (Apache 2.2.17, PHP 5.3.5, bundled GD2) and the settings aren't behaving as expected.

    Regardless of what transparency value or font size I pick, it all ends up the same on the actual images: about 10% transparent and about 10px font size. The Preview image shows what I expect but that's not what I get.

    If I choose Cover for the placement, it does resize the font appropriately but is still only about 10% transparent. Only the colors seem to consistently come out as expected.

    Is this a Windows issue or maybe a GD2 version issue? There aren't any errors in the server log.

    http://wordpress.org/extend/plugins/lazyest-watermark/

  2. Marcel Brinkkemper
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi, I don't know what could be wrong on your server. I have developed the plugin on a WAMP server (latest version).
    I'll test again. Could you give me a link to one of your images to test?

  3. kchayka
    Member
    Posted 1 year ago #

    I installed LG and LGW on a remote Linux server and am getting the same kind of results so it seems it is not a Windows specific issue.

    The original images are each 2-2.5MB in size, one of which can be downloaded from http://www.minnesotawildflowers.info/blog/wp-content/uploads/temp/cinnamon-fern_20120525_152843.JPG

    You can see the results at http://www.minnesotawildflowers.info/blog/test-page/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.