WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Lazy Load
thumbnails NOT loading on ONE page only? cannot isolate (3 posts)

  1. vincej
    Member
    Posted 2 years ago #

    I don't get it.
    lazyloader is working on all images on my website.
    http://greenspotantiques.com

    EXCEPT for ONE page.
    http://greenspotantiques.com/4-sale

    on this page, it keeps the hider gif viewing, and does not show the thumbnails.
    I use the same code on this page as all others, and it worked till a few days ago.
    I use this
    if(has_post_thumbnail($Post->ID)) {
    echo get_the_post_thumbnail( $Post->ID, 'single-post-thumbnail-160' ) ; }

    I've tried other thumbnail sizes, specifying by name, and still the trans.gif remains.

    any clues? does NOT seem to be a plugin clash, as it works on ALL other pages on the site just fine.

    if anyone can view and explain, i'd be happy camper.
    I was kinda hoping to use this page as my front page until I noticed this.

    http://wordpress.org/extend/plugins/lazy-load/

  2. Veerle Verbert
    Member
    Posted 1 year ago #

    maybe late, but try something like this:

    $my_thumbnail = get_the_post_thumbnail( $Post->ID, 'single-post-thumbnail-160' ) ;
    if ( function_exists( 'lazyload_images_add_placeholders' ) )
    $my_thumbnail = lazyload_images_add_placeholders( $my_thumbnail );
    echo  $my_thumbnail
  3. vincej
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thankss Veerle, that does the trick. worked wonderfully.

    now re-installed lazyloader and off I go.

    -Vince :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags