WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Just Custom Fields
[resolved] Image previews path, administration only (4 posts)

  1. filippodrudi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Alexander,

    I noticed that when you set the Site Url of your site differently from the WordPress Url your plugin doesn't load the image previews correctly anymore in the administration (the site works smoothly).
    I analysed the code, the images aren't loaded because the path is wrong, looks like your plugin use the site url instead of the wordpress url to generate it.

    Say that I have my Site url set to http://www.mysite.com and my WordPress url to http://www.mysite.com/wp. When I load an image in a custom field, after I've saved the article the image preview will disappear because the path will be
    http://www.mysite.com/wp-content/ect.../image_file.jpg
    instead of
    http://www.mysite.com/wp/wp-content/ect.../image_file.jpg
    which is where the image actually is.

    Thank you for the excellent plugin, I hope this can help you making it even better.

    http://wordpress.org/extend/plugins/just-custom-fields/

  2. Alexander Prokopenko
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    to be honest i never used such settings, so my site url was always the same as WordPress url. But i agree this is a bug. Will try to find out how to fix it.

  3. Alexander Prokopenko
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    fixed in version 1.3.1

  4. filippodrudi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Works perfectly. Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic