WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Jetpack by WordPress.com
[resolved] Video embed in bbpress (5 posts)

  1. lancelot-du-lac
    Member
    Posted 1 year ago #

    Jetpack solution for video embed , seem don't work.

    What to do to make it work?

    http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/

  2. Tim Moore
    Moderator
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What video embed are you trying to use? Do you have an example of it not working?

  3. lancelot-du-lac
    Member
    Posted 1 year ago #

    simply
    - A youtube link in a blog post displays video and allows reading.

    >> http://www.secret-history-of-laura-knight-jadczyk.info/2012/09/25/les-reclus-de-monflanquin-face-a-leur-gourou/

    - A youtube link on the same site in a forum post creates a hyperlink, not embedded video.

    >> http://www.secret-history-of-laura-knight-jadczyk.info/fora/topic/most-evil-cult-leaders-videos/

    Jetpack uptodate, uptodate and all wp plugins too.
    Theme: frisco for buddypress.

    I also use qtranslate which redefine a large number of filters.

    It is the right track? filters, priority, in theme, in plugins?

    Or just jetpack doesn't work in bbpress and this must be patched?

  4. John James Jacoby
    BuddyPress/bbPress Lead
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Howdy!

    bbPress takes a brute-force approach to shortcodes and auto-embeds, which is to say that it generally avoids using them for now.

    Most of the autoembeds that WordPress comes with will work with bbPress out of the box, as long as you have the option turned on in Settings > Forums.

    The reason there's a global switch is a bit technical, but it comes down to preventing untrusted users from using code that only trusted users should use. Since bbPress integrates itself so tightly with the blogs users, the two approaches are "trust everyone" or "trust no one." bbPress goes the X-files approach and trusts no one.

    Tick the switch and see if that helps.

  5. lancelot-du-lac
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I checked the auto-embed in forum parameters and it helps.

    When adding a new reply containing a link youtube, the video is ready for reading.

    The auto-embed checked or unchecked is indeed the change in the simple link to the embedded video.

    Very well for this and thank you for the tip.

    Also works with a topic when it is a creation.

    I could have with a lot of confusion, because the posts that date the old version that was a stand alone bbpress that were regenerated in an installation wordpress + bbpress remains unconverted.

    But that is another issue that I'll probably have to check by looking closely at these entries directly into the database.

    For the main, the issue is resolved.

    Ref url: http://www.secret-history-of-laura-knight-jadczyk.info/fora/topic/most-evil-cult-leaders-videos/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic