WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Improved Include Page
Not Working Since Upgrade (8 posts)

  1. Treebeard
    Member
    Posted 3 years ago #

    The php include is no longer working to include a page:

    <?php if(function_exists('iinclude_page')) iinclude_page(4); ?>

  2. Treebeard
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm using version 0.4.8 in WP 3.0.1

    Has anyone else had any trouble? I don't have any other plugins installed, so I know there's no conflct.

    Thanks.~

  3. Treebeard
    Member
    Posted 3 years ago #

    bummer, this used to be a great plugin, I would have paid for this one because I installed it in so many of my clients' sites... Apparently this is another abandoned project :(

    oh well, moving on...

  4. REKopacz
    Member
    Posted 3 years ago #

    this works for me using just the tag itself <?php iinclude_page(#); ?>. I am using the same versions as you. However, I would like to know whether there are parameters for this function (not the shortcode, the full php code) to do a custom more link. Does anybody know?

  5. Treebeard
    Member
    Posted 3 years ago #

    Strange because this is the 3rd site I setup with this plugin only and it didn't work, only since the upgrade to 3.0

    There are parameters for the plugin, if you check the plugin page, under the Installation tab at the bottom.

    http://wordpress.org/extend/plugins/improved-include-page/installation/

  6. zern
    Member
    Posted 3 years ago #

    I just auto-upgraded the plug in to 0.4.8 from 0.3 and it stopped working with WordPress 3.0.5.

    I have rolled back to the previous stable (for me) version 0.3 and all is well again.

    0.3 worked well with all versions of WP 3 so far for me.

  7. Treebeard
    Member
    Posted 3 years ago #

    That's a good idea, I'll keep that in mind for other projects if I need it. I didn't downgrade for the site I was working on, but I used a Query to load a page from the admin instead and it worked great:

    <?php $page_query = new WP_Query('post_type=page&post_parent=2'); ?>
    								<?php while ($page_query->have_posts()) : $page_query->the_post(); ?>
    								<h1><?php the_title(); ?></h1>
    								<?php the_content(); ?>
    								<?php endwhile; ?>

    The code is just to load a child page, in this case the parent page (the Homepage) is '2' and I have 1 child page beneath it that I'm loading without the plugin.

    Thanks for the response, hopefully the plugin will get fixed at some point...

  8. mWoods
    Member
    Posted 3 years ago #

    This plugin has stopped working for me to on indianapolis-indiana.funcityfinder.com. The plug-in continues to work on pages where it is already installed. I'm only having problems when I insert into a new page. This problem started when I upgraded to WordPress 3.1

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic