WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: iMasters WP FAQ] Does not work: shows no faq (4 posts)

  1. csigncsign
    Member
    Posted 4 years ago #

    Really annoying:

    1. I had searched here for the shortcode to put in a page for showing the faq: nothing

    2. I searched for it in the plugin settings: nothing

    3. then I discovered it under "help"

    4. it does not work with WP 2.8.6

    5. I create a category, id = 1. Then I create a new question and its answer. Then I put in a page [imasters-wp-faq cat="1"] and in frontend it shows: "No FAQ found."

    Absolute annoying plugin!

    http://wordpress.org/extend/plugins/imasters-wp-faq/

  2. karora007@gmail.com
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yeah same problem for me.

  3. deguia
    Member
    Posted 4 years ago #

    The plugin worked fine for me.

    I created a category for the FAQ questions called "General". Since I only had one category, the ID was 1.

    Once I located the short code, which took a bit since it wasn't clear to look on Help to find the final step of the install/setup process, and pasted [imasters-wp-faq cat="1"] into my WP Page, it showed up immediately after refreshing the page.

  4. bluesquares
    Member
    Posted 4 years ago #

    You need to create a "Category" under iMasters FAQ menu first. Use THAT category ID in the shortcode. Not a regular post category.

    See the image here.

    Works fine in 3.0. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic