WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

ImageMagick Engine
not work with wordpress 3.1 thumbnail (3 posts)

  1. malagebidi
    Member
    Posted 3 years ago #

    I only installed imagemagick on my vps, and when i active this plugin,upload the jpg. there is only orginal pic,no thumbnail availble,that's so bad -_-

    hope the new version will come out soon, thanks

  2. Clinton Agency
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Thank you for the report. Sorry for taking so long to respond:
    - What mode do you use (PHP module or command line)?
    - Do you have green checkmarks for your selected mode on plugin settings page?
    - Do you get any PHP error messages in the server logs?

    We haven't had any problems in our testing, but we'll take another look at this.

  3. alexkent
    Member
    Posted 3 years ago #

    i have similar situation;
    Wordpress 3.1.1, i just installed ImageMagick-Engine 1.2.1.
    i'm using the ImageMagick Command-Line option as my host doesn't have the php module installed. i get a green check mark next to /usr/bin. all sizes are ticked.

    when i upload a new image i get a crunching phase, but then thumbnail, medium and large are greyed out and i can only insert the image at original size.
    sadly i have cheap shared hosting (1and1) and i don't get access to the apache error log.

    any ideas gratefully received!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic