WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HTML5 jQuery Audio Player
Conflict with uploading new media on pages (not posts) (6 posts)

  1. Pandamonium
    Member
    Posted 1 year ago #

    For some reason if I have the player (pro version) activated, the upload/insert media button does not work in the editor on pages, but works fine in posts. If I deactivate the player, I can upload pictures and files to pages again.

    http://wordpress.org/extend/plugins/html5-jquery-audio-player/

  2. Maeve Lander
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Wow thats a new one - how exciting! Will test this and see if I can replicate.

    Cheers for the heads up Panda!

  3. khildreth
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having a similar problem and it also interferes with functions on my "product" pages using Woocommerce. ie: even the "Screen Options" menu at the top of those pages won't work. Is there any way to fix this as obviously I need to use both plug-ins.

  4. Maeve Lander
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ok I will look into this issue and try to find a fix for next release

  5. Maeve Lander
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi again guys. I've been doing testing and can't actually replicate this problem. So I think it must be a conflict with one or more plugins. Are you able to both run some test to try to isolate which plugin is causing this and post back here?

    @khildreth
    You said it was badly affecting Woocommerce, but I'm not certain it's Woocommerce actually causing the problem. Can you do the test above to confirm?

    Thanks for your help.

  6. khildreth
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi. I'm only having the problem with Woocommerce product pages. Not regular posts & pages. I did test all of my plug-ins. I only have the issue when the player plug-in is activated. It seems to just be that any menus that slide down (including the "screen options") at the top of the page or anything that normally uses a lightbox - like media uploads - won't work on those product pages. If I deactivate the player plug-in, everything functions normally. So, I'm just leaving it off as I build product pages for now. The player works fine though when Woocommerce is enabled. Don't know if that helps you. I don't know enough about code to know what the problem is, but it seems like something in the player plug-in is interfering with the woocommerce plug-in.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.