WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HTML5 AV Manager for WordPress
No video views (11 posts)

  1. straddieplastic
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi
    I activated the latest version of the plugin on WP 3.3.1, added a video in the settings, and to a page but nothing is showing when browsing to the page. It appears that something is broken in views.. The View Editor has a blank placeholder and Create New View, Audio, Video, Title and an Add New View button.. but none of those seem to do anything. Any ideas ?
    thanks,
    Ben

    http://wordpress.org/extend/plugins/html5avmanager/

  2. straddieplastic
    Member
    Posted 2 years ago #

    maybe paths are incorrect: here's an error message..

    Warning: copy(/var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/videoaudio/views/setting.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/html5avmanager/html5avmanager.php on line 141 Warning: copy(/var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/videoaudio/views/video-default.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/html5avmanager/html5avmanager.php on line 142 Warning: copy(/var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/videoaudio/views/video-xml.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/html5avmanager/html5avmanager.php on line 143 Warning: copy(/var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/videoaudio/views/audio-default.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/html5avmanager/html5avmanager.php on line 144 Warning: copy(/var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/videoaudio/views/audio-xml.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/html5avmanager/html5avmanager.php on line 145

  3. straddieplastic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Got it working by :

    - commenting out lines 138 to 147 in html5avmanager.php.

    - and manually made /wp-content/videoaudio/views, then copied the audio-default.php, audio-xml.php, setting.php, video-default.php, video-xml.php files from /wp-content/plugins/html5avmanager/view/videoaudio/ into the new directory

  4. CJ_Jackson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hello straddieplastic,

    This sound like a permission (chmod) problem. Is wp-content and the plugin folder set to 755?

    Cheers,
    Chris.

  5. straddieplastic
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi Chris
    I changed permissions to 755, now I can see the views, but am getting an error when adding a video. This shows in the editor after adding a jpeg and clicking the 'save and open editor' button:

    Fatal error: Call to a member function getType() on a non-object in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/html5avmanager/html5avmanager.php on line 421

    If I go back to the Audio & Video Manager page, the post has been saved, but without it's poster jpeg, and i get this error:

    Warning: getimagesize(/var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/videoaudio/2012/02/test/myimage.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/plugins/html5avmanager/api.php on line 141 Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/plugins/html5avmanager/api.php on line 144 Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/plugins/html5avmanager/api.php on line 145

    Any thoughts on that ?
    thanks
    Ben

  6. CJ_Jackson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Ben,

    Try updating to 0.2.6, see if that fixes the problem.

    Cheers,
    Chris.

  7. straddieplastic
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Chris.

    Getting close, getType error is not showing, but still nothing is uploading.

    I traced this error:
    Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/plugins/html5avmanager/lib/uploadify/mydomain.com.json): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/mydomain.com/httpdocs/wp-content/plugins/html5avmanager/html5avmanager.php on line 105 which suggests that the plugin is looking for a json file with my domain name in lib/uploadify. I've changed the name of json file that was in lib/uploadify to match my domain (looked like it had your domain on it), and changed the contents of that to match my paths.. all good now, but would be worth updating the plugin to fix that.

    BTW, there are a few notices for undefined variables showing for this plugin.

    Thanks for the quick fixes, great plugin :)
    Ben

  8. CJ_Jackson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Ben,

    Thanks,

    Actually it's check to see if 'mydomain.com.json' (depends on the domain) exists, if not it's will try to create the file with the setting inside.

    Anyway I added a new line that will on the next version of the plugin, 'chmod(dirname($uploadify_setting_file), 0755);' just above where the warning was originating.

    What are the names of the undefined variables?

    Cheers,
    Chris.

  9. straddieplastic
    Member
    Posted 2 years ago #

    ah OK.

    Here's the notice:

    Notice: Undefined variable: src_attribute in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/media-element-html5-video-and-audio-player/mediaelement-js-wp.php on line 428 Notice: Undefined variable: type_attribute in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/media-element-html5-video-and-audio-player/mediaelement-js-wp.php on line 428 Notice: Undefined variable: mp3_source in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/media-element-html5-video-and-audio-player/mediaelement-js-wp.php on line 430 Notice: Undefined variable: flv_source in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/media-element-html5-video-and-audio-player/mediaelement-js-wp.php on line 432 Notice: Undefined variable: wmv_source in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/media-element-html5-video-and-audio-player/mediaelement-js-wp.php on line 433 Notice: Undefined variable: captions_source in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/media-element-html5-video-and-audio-player/mediaelement-js-wp.php on line 435 Notice: Undefined variable: loop_option in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/media-element-html5-video-and-audio-player/mediaelement-js-wp.php on line 447 Notice: Undefined variable: mediahtml in /var/www/vhosts/domain.com/httpdocs/wp-content/plugins/media-element-html5-video-and-audio-player/mediaelement-js-wp.php on line 454

  10. CJ_Jackson
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Aha, well that not the problem of my plugin but somebody else plugin.

    http://wordpress.org/extend/plugins/media-element-html5-video-and-audio-player/

  11. straddieplastic
    Member
    Posted 2 years ago #

    ah of course. sorry about the confusion. I've been trying a few !
    thanks
    Ben

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic