WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HTML Import 2
Redirects not showing permalink structure (3 posts)

  1. richbros
    Member
    Posted 2 years ago #

    This plugin looks like it will save me a ton of time, but I'm having a problem with the htaccess redirects.

    No matter how I set the permalink structure, the redirects always show the page ID - ?page_id=435 [R=301,NC,L] which is equal to the "New Path" rather than the permalink.

    I'm trying to get the page title in the redirect by setting permalinks to /%postname%/

    If it has any bearing, I'm also getting a lot of "Warning: strrpos() expects parameter 3 to be long, string given in ...html-importer.php on line 837" for all the images I'm bringing in.

    I'm using a Catalyst theme and all other plugins are deactivated.

    Any ideas?

    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/import-html-pages/

  2. Mark Tuttle
    Member
    Posted 2 years ago #

    What do you see when you enter http://www.site.com/?page_id=435 directly into your browser? Do you see the url rewritten to the permalink you are expecting?

    This sounds like a problem with permalinks configuration to me and not this plugin. Have you looked at http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks? Is your web server configured as described there under "Permalink Types" (eg, apache with mod_rewrite loaded)? Have you tried other permalink settings like "Month and name" or "Post name" in place of the "Custom Structure" you seem to be using, just for debugging purposes?

  3. richbros
    Member
    Posted 2 years ago #

    When using a page_id=435 type URL in a browser, WordPress redirects it to the properly permalinked page - .com/page-name. There's a visible hesitation while it redirects.

    The problem is that it's a permanent 301 redirect that's redirecting twice, once from the old page to the page id, then WordPress redirects it again to the permalink structure.

    I do know that Google frowns on multiple redirects.

    I did try using other permalink structures, but the results are the same. I'm using a fresh install of WP 3.3.1 with no other plugins activated on a dedicated server on which I have multiple other WP installations that operate fine.

    Thanks again.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic