WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Hotfix
[resolved] Custom field add/update still broken, possible patch (6 posts)

  1. peterjanes
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've attached an update to the bug report that may fix custom fields for those who are still having difficulty with them in 3.4.2.

    http://wordpress.org/extend/plugins/hotfix/

  2. peterjanes
    Member
    Posted 1 year ago #

    My source control system didn't pick up 3.4.2's template.php. Works fine now.

  3. tobbe_l
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hotfix doesn't work for me. No custom fields showing.

  4. tobbe_l
    Member
    Posted 1 year ago #

    My bad. I'm not worthy. Egg all over my face.

    I´ve totally missed the panel settings. Everything works A-OK now after I acivated the custom fields in the panel settings.

    This just show´s how used I got to my old WP-rig...

    Sorry for bothering you.

  5. Mr Press
    Member
    Posted 1 year ago #

    Update: The hotfix plugin does not work any more with WordPress 3.4.2.

    It worked fine until I updated PHP to 5.4.7 from 5.3.17. Now, when creating a new custom field it lands in a big pink box with red border, right above the existing custom fields, and in order to create another custom field the post must be updated/saved just like before

  6. Mr Press
    Member
    Posted 1 year ago #

    Update: Hotfix works fine. Sorry for the false alarm. The error was caused due to wp-config.php had a UTF-8 encoding. Changing to UTF-8 without BOM fixed it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.