WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Highslide 4 WordPress *reloaded*
[resolved] not working after update (26 posts)

  1. hakaner
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,
    I updated to v1.26 and plugin doesn't work anymore. After click on an image just "Loading ..." icon appears.
    In addition, when I enter the options page, survey window appears each time.

    Regards
    http://kazancexpert.com

    http://wordpress.org/extend/plugins/highslide-4-wordpress-reloaded/

  2. hakaner
    Member
    Posted 2 years ago #

    I installed v1.25 to solve the problem.

  3. damjang
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same here. Just "Loading..." appear and nothing else. Also if I have translation enabled the text is in english. I have wp 3.3

  4. solariz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Strange, on all 5 of my blogs it`s working :(

    Can you do me a favour and try to Disable the JSMin In the options dialogue and check if the problem still appears ?

  5. yakos
    Member
    Posted 2 years ago #

    Version 1.26 of Highslide seems to be working on IE9 and Chrome. But not working on Firefox for me.
    I have latest version of WP 3.3.1

    Where do I get version 1.25 of Highslide?

  6. hakaner
    Member
    Posted 2 years ago #

    @solariz
    JSMin option, disable - enable and delete - re-install doesn't solve to my problem.

    @yakos
    Older versions of plugin on this page: http://wordpress.org/extend/plugins/highslide-4-wordpress-reloaded/download/

  7. damjang
    Member
    Posted 2 years ago #

    I retry with JSMin disabled and is the same. I use Firefox, but I try also with IE6.
    I see an error in javascript:

    Error: missing ; before statement
    hs.graphicsDir='/wp/wp-content/plugins/highslide-4-wordpress-reloaded/graphics/';hs.showCredits=false;hs.fadeInOut=false;hs.align='center';hs.padToMinWidth=true;hs.headingEval='this.thumb.title';hs.outlineType=null;hs.registerOverlay({overlayId:'closebutton',position:'top right',fade:0});hs.dimmingOpacity=0.8;hs.zIndexCounter=10003;hs.lang={loadingText:'Sto caricando...',loadingTitle:'Clicca per annullare',focusTitle:'Clicca per portare in primo piano',restoreTitle:'Clicca per chiudere, clicca e trascina per spostere. Usa le frecce per la precedente e la prossima.',fullExpandTitle:'Espandi alla dimensione originale (f)',previousText:'Precedente',nextText:'Prosima',closeText:'Chiudi',moveText:'Muovi',moveTitle:'Muovi',closeTitle:'Chiudi (Esc)',resizeTitle:'Ridimensiona',playText:'Avvia',playTitle:'Avvia slideshow (barra spaziatrice)',pauseText:'Ferma',pauseTitle:'Ferma slideshow (barra spaziatrice)',previousTitle:'Precedente (freccia sinistrra)',nextTitle:'Prossima (freccia destra)'}var config1={slideshowGroup:'group1',transitions:['expand','crossfade']};
  8. damjang
    Member
    Posted 2 years ago #

    I change the line 263 of functions.hs4wp.php in
    $OUT .= "};";
    and now the plugin works, but no arrows are displayed on images.

  9. solariz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @damjang: Thank you for the hint !

    I release a pdate imedialtely. Im sorry for the trouble but on my WP Blogs it didnt show this behavior.

    1.27 Update will be up today.

  10. TourAbsurd
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have WP 3.2.1 (not the latest) and HS is breaking my site in Chrome and IE (latest). Works in Firefox. Have disabled it for now.

    Thanks for all your work on this plugin -- I love it!

  11. solariz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Fixed Version 1.27 is ready for Download, again thanks for all reports!

    v1.27

    If it work`s for you please vote WORKS on the Pluginpage, thanks.
    wordpress.org/extend/plugins/highslide-4-wordpress-reloaded/

    If you still have problems please let me know as much information as possible.

  12. TourAbsurd
    Member
    Posted 2 years ago #

    Updated, no change. Only working in Firefox.

    Did not notice if this was the case before the update, but no navigation options show (play, next, pause, etc.), only view full sized.

    I checked on Windows 7 (FF, Chrome, IE - latest), husband checked on Ubuntu (Chromium). I turned off W3 Total Cache as it sometimes causes issues, but didn't make any difference. Site just won't load in Chrome when the plugin is activated.

    http://www.tourabsurd.com

    Thanks again for all your hard work! :)

  13. hakaner
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks solariz. I've tried on IE, FF and Chrome and last update fix my problem. Also, I loved the new features (The navigation menu is not important to me).

  14. damjang
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, the new version fix the open problem, but no arrows are displayed on images ( = no navigation menu). I try in FF and IE9.

  15. solariz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks for the feedback, would be great if those who have the "arrows missing" could try a older version e.g. 1.25 if it was working or not.

    Older Versions:
    http://wordpress.org/extend/plugins/highslide-4-wordpress-reloaded/download/

  16. damjang
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, the 1.25 work ok

  17. solariz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks Damjanf. If its work in 1.25 I know the problem, I will upload a test version this evening.

  18. solariz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey,

    I uploaded a modified file wich should correct the gallery issue with the missing arrows. Would be awesome if somebody with the problem could check the testversion from:

    http://db.tt/s4hUH1y3

    Just download and replace the file into:
    \wp-content\plugins\highslide-4-wordpress-reloaded\

    thanks

  19. hakaner
    Member
    Posted 2 years ago #

    File didn't work for me. Just "Loading..." icon appeared again.

  20. damjang
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, also here just "Loading..." icon and nothing else. Tried in FF9 & IE9. In Firebug I see this errors:

    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.mysite.it/highslide/graphics/zoomin.cur"
    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.mysite.it/highslide/graphics/outlines/drop-shadow.png"
    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.mysite.it/highslide/graphics/zoomout.cur"

    note that the dirs are not good

  21. TourAbsurd
    Member
    Posted 2 years ago #

    I updated to the latest version of WP. Highslide still breaking my site in Chrome. :/

  22. TourAbsurd
    Member
    Posted 2 years ago #

    Went back to 1.25 and it's working again.

    Oddly, if I have a hyperlink on the page that goes directly to a graphics URL (http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Calopezzati.jpg, for ex.) on a different site, the slideshow hangs. On the other hand, if I have a text link to a page on my own domain (http://www.tourabsurd.com/wp-content/uploads/2011/09/IMGP0508-crop-tweak-copyright.jpg, for ex.) - even though the graphic is not showing in the post - it IS included in the slideshow.

  23. TourAbsurd
    Member
    Posted 2 years ago #

    Updated to 1.28, still breaks the site in Chrome. Back to 1.25 again.

  24. hakaner
    Member
    Posted 2 years ago #

    Version 1.28 fully functional like old version 1.25 on my site now. I tested on chorome,ff and ie.

  25. solariz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Regarding 1.28 Problems:

    This is odd, if possible please specify links to those sites were it`s not running. A "its not working" is unfortunately not enough to figure out what the problem is. I tested 1.28 on 5 diffenrent WP live installations with 20+ most fav WP addons enabled and not able to see any missbehaviour.
    Firefox, chrome and even MSIE works like a charm.

    If you can`t keep a cpopy of the missbehaving site online please open up the browser source view while it is not running (CTRL U) and paste me the whole HTML on pastebin.com or similar.

    thanks

  26. damjang
    Member
    Posted 2 years ago #

    I try on my site and with 1.28 all is ok (tried with ff9 & ie9)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic