WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Hana Flv Player
[resolved] Hana FLV shows no video only sound in IE8 (only) (11 posts)

  1. tsymons
    Member
    Posted 1 year ago #

    Had a curious thing happen at a client's meeting.

    Compressed all of the videos using H.264 and used the HTML5 with MediaElemment.js playback feature of the plug-in. The videos played back great under IE6,7 and 9. Firefox, Chrome and Safari. The iPads and iPhones all worked too. But in IE8 the video would not show, we can only hear the audio. Very strange.

    Anyone else had this experience? Is there something we can do to get them to work? I would not think it is the MP4 files since is works in other versions of IE.

    Thanks,
    Tim

    http://wordpress.org/extend/plugins/hana-flv-player/

  2. HanaDaddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello, can you please provide the URL? I will check with IE8 myself .

  3. tsymons
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can't post the info in the forum, they are corporate private videos. Can I send you a seperate e-mail?

  4. HanaDaddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Here is my old email address. Send me email to 'nurungji2 at yahoo.com' and post reply here, so I get a notification. Thanks.

  5. aleinco
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Hana,

    I have the same problem in IE8 I get the black screen, I need your help.

    thank you!

  6. HanaDaddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi can you provide the URL ? I will take a look.

    Thanks

  7. mark-pds
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problem.

    Using IE8 and got sound with no image. I've emailed you the URL on the address you provide further up this thread. can you please have a look and see if you can tell what the problem is.

  8. HanaDaddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I will check later at home. Thanks.

  9. HanaDaddy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Okay, I got it.

    I will update the plugin soon but if you can't wait, you can add below lines right before </body> tag in your theme's footer.php file.

    <!--[if IE 8]>
    <style> .me-plugin { position: static; } </style>
    <![endif]-->

    Thanks for reporting!

  10. mark-pds
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the fix.

  11. jarnail
    Member
    Posted 1 year ago #

    Its not working at all in IE8 for me. Any help?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.