WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Gravity Forms Salesforce Add-on
Two leads for every salesforce submission (6 posts)

  1. fifedog
    Member
    Posted 2 years ago #

    I currently use the salesforce.com web to lead form in production. I'm building out a new form where I'm using gravity forms with the SFDC plugin. However I'm getting two leads every time I use the gravity forms submit.

    I'm at a lost here. Here is a screencast of the issue: http://screencast.com/t/PE0qU5lXKkgh

    http://wordpress.org/extend/plugins/gravity-forms-salesforce/

  2. Zack Katz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    It seems like it might be a multi-page issue. Does it work properly when you only have an one-page form?

  3. fifedog
    Member
    Posted 2 years ago #

    I only have one form. :(

  4. fifedog
    Member
    Posted 2 years ago #

    Zack now that I'm re-reading your comment, one page not one form. I haven't tried that let me check.

  5. fifedog
    Member
    Posted 2 years ago #

    OK so here I've gone back and removed the page sections, which messed up the form a bit, however still had same issue. My very simple form screencast

    Therefore I've gone and created a very simple form: Name, phone, company and description. I'm getting the same issue: two leads being created. And as a matter fact one of the leads is getting both First and Last name placed into the last name. The other lead is has the first and last name correct. But BOTH still do not have the company, phone, or comments coming across.

    I must be missing something or doing something wrong because it really can't be this hard.

  6. fifedog
    Member
    Posted 2 years ago #

    OK so for posterity here's the confusion I had. The blog post by webMachanix and the setting for turning on the sfdc integration by the sfdc gravity plugin should not be used together.

    So either use the web-to-lead form method which is out lined in the blog post and be sure NOT to enable the Salesforce integration on the Advance tab of the form setting, screen shot.

    That is the issue with having duplicate leads created. Now onto the two fields which are not being populated.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic