WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Gravity Forms iContact Add-on
[resolved] Plugin does not pull fields to match (13 posts)

  1. imssarl
    Member
    Posted 2 years ago #

    This plugin does not work for months and nothing has been done sofar... We can create a feed and it pulls the icontact list from wihtin our account. But when you select a list, and the Gravity form to apply it, it hangs and it does not pull the fields and match form.

    Too bad...

    http://wordpress.org/extend/plugins/gravity-forms-icontact/

  2. Zack Katz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Please tell me what Javascript errors you are experiencing using the following tools:

  3. imssarl
    Member
    Posted 2 years ago #

    HEre it is:
    SyntaxError: Unexpected token '<'

    in file: load-scripts.php:441

    Hope this helps.

    JP

  4. Zack Katz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Do you have any non-alphanumeric characters in the names of your lists?

  5. Zack Katz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Also, could you please enable Debug Form Submissions and email me ( info@katzwebservices.com ) the transcript?

  6. Zack Katz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Okay, please let me know if this is fixed in Version 1.1.

  7. steckinsights
    Member
    Posted 2 years ago #

    Still not working in Version 1.1. Do we need to do something different?

    PS- I think we've got multiple threads referring to the same problem.

  8. Zack Katz
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @steckinsights, could you please enable Debug Form Submissions and email me ( info@katzwebservices.com ) the transcript?

  9. steckinsights
    Member
    Posted 2 years ago #

    @ZackKatz, I've seen you ask others to do this. I enabled "Debug Form Submissions" and have not seen a "transcript" to send you. I get an eternal spinning wheel and an error in the developer tools that says SyntaxError: Unexpected token '<'. I'm trying to completely uninstall the plugin, and reinstall version 1.1, since other users are suggesting it is fixed (although I already had 1.1). But I can't verify yet because I'm running into a WordPress alert saying Operation timed out after 30002 milliseconds with 0 bytes received. I'll let you know if I come up with a resolution, but if you have any advice in the meantime that would be great.

    FYI, in case it helps, my domain is on a secure SSL certificate and there is a ~ in the URL (until the site goes live).

  10. steckinsights
    Member
    Posted 2 years ago #

    The API and password validate, but I get an endless spinning wheel when selecting "the form to tap into".

    Using Chrome, I see an error in developer tools saying Uncaught SyntaxError: Unexpected token < on line 1 of admin.php.

  11. steckinsights
    Member
    Posted 2 years ago #

    The stack trace says:

    runResponse (load-scripts.php:2)
    runAJAX.xmlhttp.onreadystatechange (load-scripts.php:2)
  12. Zack Katz
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Once I was given account login, I was able to fix this in minutes. The issue was only happening for accounts that had no custom fields defined.

    This is fixed in Version 1.1.1.

  13. Zack Katz
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Oh, please don't forget to rate this plugin!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic