WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Grand Flagallery - Photo Gallery Plugin
[Plugin: GRAND FlAGallery - Best Photo Gallery] Grand FlAgallery - flash uploader not working (7 posts)

  1. tvel
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello! First off, I love what I’ve seen of this plugin. It’s does exactly what I hoped to do, and it looks fantastic. I am having a problem though and was hoping someone might be able to help– for some reason my flash based upload won’t work– I can disable the flash upload, and upload successfully on the other mode, but, can you only upload one image at a time with that? I get this error every time I try to use the flash image upload option:
    “ERROR HTTP ERROR : IMAGEFILE.jpg : 401″
    It runs through each jpeg that I'm trying to upload and give the error for each one. I get a 0 uploads successful. It seems like everything else is working though-- and my image file sizes are around 180kb each.

    Any ideas? Thanks so much!

    http://wordpress.org/extend/plugins/flash-album-gallery/

  2. codeasily
    Inactive
    Posted 1 year ago #

    You can give me temporary access to WordPress Dashboard and to FTP plugins folder, so I'll try to solve this problem.
    email: webmasterswall(at)gmail.com

  3. tvel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi codeasily,

    I fixed this problem but now I'm having a new problem-- I'm using two flagallery skins on a page to show a bunch of pictures-- if I look at these pages on a mobile device, thumbnails all come up as white boxes with question marks in them. Any idea what the problem might be?

    Thanks!

  4. codeasily
    Inactive
    Posted 1 year ago #

    Can you write how do you fixed "ERROR HTTP ERROR" problem? So others can see the solution.
    Post a link to your gallery, please.

  5. tvel
    Member
    Posted 1 year ago #

    I actually didn't really "fix" the problem, I just found a work-around. I'm using the ftp uploader instead.

    Here is the page on my site where the skins are located:
    http://goodproductions.tv/photos/#/5

  6. codeasily
    Inactive
    Posted 1 year ago #

    try go to FTP wp-content/flagallery/ and replace white space with "_" in gallery folder name. Then go to Manage gallery and in "Path" field fix folder name same as you did on FTP. Save changes.

  7. tvel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ah, worked like a charm! You're great, thanks so much!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic