WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Google XML Sitemaps
XML Sitemap Error - Sitemap Not Generating (6 posts)

  1. TiredOfReRegistering
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having a problem with the Google XML Sitemaps plugin. Its working on every site I've loaded it on except one, the most recent one I am working on. I suspect the damage may have been done either by a recent malware attack I experienced, or by one of a number of plugins I've installed on this site, and unfortunately, there are so many new ones I've installed its hard to figure out where the problem arose.

    I submitted the sitemap address to Google Webmaster Tools because only about half of my pages were indexed, which was odd, and got some error messages. So I went back and looked at it, and instead of the sitemap content that I'm finding on all the other sites, this is the error message I get:

    Error loading stylesheet:

    A network error occured loading an XSLT stylesheet:http://domainname.com/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap.xsl

    I've tried to make it rebuild manually, and it doesn't, I've tried deactivated and reactivating the plugin, and that didn't work either. What should I do to fix this problem? At this point, I don't know what to do other than try another sitemap generator, but this one has worked great for me up until now, I'm reluctant to mess with what has been working thus far if I can correct it somehow.

    http://wordpress.org/extend/plugins/google-sitemap-generator/

  2. craigblaze
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same issue here. Fina a fix?

  3. Findernews
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have a problem like this.
    In my sitemap page, there is a link:
    "View XML Sitemap"

    When I click on this link, I get the same message:

    Error loading stylesheet:

    A network error occured loading an XSLT stylesheet:http://domainname.com/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap.xsl

    Oliveira Filho
    http://www.findernews.com

  4. pappilogic
    Member
    Posted 4 years ago #

    Bit of a different problem w Google Sitemap. I was working fine until recently, but now when the sitemap link is clicked, the most recent post is displayed even though the URL says http://(my URL)/sitemap/. Tried deactivate/activate & delete/install, but nothing has worked so far.

  5. jonamerica
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ever find a solution? I'm having the same problem.

  6. Balanced Design
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm still having problems manually rebuilding my sitemap for the first time. I got an error after trying to build for the first time. Deactivated,Reactivated. Still no hope.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic