WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Google XML Sitemaps
Problem to inform ASK: broken (6 posts)

  1. zepolo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since last version, there is a problem to inform ASK.
    Result of last build process: problem only with ask.
    Google and Bing: OK
    Ask: see result

    Errors, Warnings, Notices:
    WP_DEBUG was set to false somewhere before. You might not see all debug information until you remove this declaration!

    Notice: WP HTTP API Web Request failed: Couldn't resolve host 'submissions.ask.com' in /homez.17/taratata/www/gpsword/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap-core.php on line 2364

    http://wordpress.org/extend/plugins/google-sitemap-generator/

  2. Dan Rossiter
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue.

  3. zepolo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, problem to inform ASK.
    Often it happens after an update.

    I hope soon upgrade

  4. radi_v
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here:

    There was a problem while notifying Ask.com. View result

    View result page:

    Ping Test
    
    Trying to ping: http://submissions.ask.com/ping?sitemap=http%3A%2F%2Fwww.michigan-auto-accident-lawyers.com%2Fsitemap.xml.gz. The sections below should give you an idea whats going on.
    
    Errors, Warnings, Notices:
    
    WP_DEBUG was set to false somewhere before. You might not see all debug information until you remove this declaration!
    
    Notice: WP HTTP API Web Request failed: Couldn't resolve host 'submissions.ask.com' in /home/...../wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap-core.php on line 2364
    Result (text only):
    
    Result (HTML):
  5. gaborpor
    Member
    Posted 1 year ago #

    FYI: Ask.com seem to have retired the submissions.ask.com domain. The ping reference should be removed from the plugin's code.
    See at: http://webmasters.stackexchange.com/questions/31057/ask-com-sitemap-crawler-down-for-good

    "We now utilize a crawling method of adding new content to our search index. The subdomain you refer to was just retired over the weekend, and we'll be updating that FAQ page very shortly.
    Best regards, Eric from Ask.com"

    But the FAQ is still not updated a month later http://asksupport.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/2729

  6. B_Dark
    Member
    Posted 1 year ago #

    i have the smae problem with the version 4.0alpha5 for multisite any idea how to fix this?!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic