WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Google XML Sitemaps
Goggle red X (6 posts)

  1. aldabergr
    Member
    Posted 3 years ago #

    Stopped using the plug-in since the created sitemap file doesn't work with google. When I generate one with another service and uploads it everything is fine, so either the plugin isn't working or it's to complicated to make it work.

  2. webjunk
    Member
    Posted 3 years ago #

    The plugin works. "Thousands of users can't be wrong" but it would help if you post info. If we could see the sitemap as a start.

  3. aldabergr
    Member
    Posted 3 years ago #

    Well, whadday know, suddenly it worked... The only change I made, except re-installing a few times, was to remove another plug-in which has caused problems with the theme: Simple Facebook Connect.

    Thanks

  4. webjunk
    Member
    Posted 3 years ago #

    Conflicts between plugins is fairly common. But Google XML Sitemaps is one of the most reliable. Glad it is working for you.

  5. polynaught
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am getting the red error icon, too.
    Last week everything was working fine. Now I am getting the "URL not allowed" error for every URL in the sitemap. The strange thing about that is, that this only applies to the normal version aka sitemap.xml ... the one that is archived in the sitemap.xml.gz got accepted by Google and gets the green check icon. I compared both to each other and couldn't notice/spot any differences - both are in the same location. So I am at a loss...

    This is the sitemap.xml:

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><?xml-stylesheet type="text/xsl" href="http://example.com/wordpress/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap.xsl"?><!-- generator="wordpress/3.0.1" -->
    <!-- sitemap-generator-url="http://www.arnebrachhold.de" sitemap-generator-version="3.2.4" -->
    <!-- generated-on="November 23, 2010 01:08" -->
    <urlset xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9 http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd" xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">	<url>
    		<loc>http://example.com/</loc>
    		<lastmod>2010-11-11T22:40:24+00:00</lastmod>
    		<changefreq>daily</changefreq>
    		<priority>1.0</priority>
    	</url>
    	<url>
    		<loc>http://example.com/some-stuff/</loc>
    		<lastmod>2010-11-23T00:28:19+00:00</lastmod>
    		<changefreq>monthly</changefreq>
    		<priority>0.2</priority>
    	</url>
    	<url>
    		<loc>http://example.com/more-stuff/</loc>
    		<lastmod>2010-11-23T00:02:20+00:00</lastmod>
    		<changefreq>weekly</changefreq>
    		<priority>0.6</priority>
    	</url>
    	<url>
    		<loc>http://example.com/stuff/</loc>
    		<lastmod>2010-11-21T19:00:30+00:00</lastmod>
    		<changefreq>weekly</changefreq>
    		<priority>0.6</priority>
    	</url>
    	<url>
    		<loc>http://example.com/some-page/</loc>
    		<lastmod>2010-11-21T14:09:25+00:00</lastmod>
    		<changefreq>weekly</changefreq>
    		<priority>0.6</priority>
    	</url>
    	<url>
    		<loc>http://example.com/another-page/</loc>
    		<lastmod>2010-11-11T22:42:56+00:00</lastmod>
    		<changefreq>weekly</changefreq>
    		<priority>0.6</priority>
    	</url>
    </urlset>
  6. aldabergr
    Member
    Posted 3 years ago #

    I still get the red X from time to time, but resending the sitemap (I only use .xml) fixes the problem. The setup works most of the time, but I always have to check just in case.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic