WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Google XML Sitemaps] Error at Google Webmaster Tools (8 posts)

  1. Takashi Irie
    Theme Wrangler at Automattic
    Posted 4 years ago #

    Hi, no matter how many times I submit xml sitemap that the plugin generates I'm getting error at Google Webmaster Tools. It used work (no error) before, so it must be some recent change at Google is causing this problem, I suppose. Does anyone have solution or workaround to get no error at there?

    http://wordpress.org/extend/plugins/google-sitemap-generator/

  2. ishagmuro
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi, I have the same problem with all the webs where I use the plugin.
    I used to work fine, but in google webmaster tools says there is a error reading it.

  3. bogcess
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am having the same problem! My sitemap.xml says I have 201 submitted urls but my sitemap.xml.gz says I only have 1 url. I hope this can be fixed soon.

  4. snikadin
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have the same problem guys, have you check your sitemap.xml?
    I think my problem boils down to it generating urls with double slashes like this:

    ht tp://www.yourdomain.com//category/post-title

    I'm trying to figure out how to change this

  5. geggiot
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same error a big red X.

  6. marialipani
    Member
    Posted 4 years ago #

    hi, i have the same problem too. the "work around" would be to ftp to the site and open up the xml sitemap file. from there, inspect every url and look for ones where there are double slashes or no slashes (my situation). for me it was at the tail end on the url for category. if you add (or remove) slashes as necessary and upload again you should be able to go into your analytics account, hit "resubmit" and it should work.

    i'm hoping someone will post a reply that will identify a permanent fix since doing this manually each and every time i make a post is a big pain.

  7. bharathvn
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello,

    am also have the same problem, earlier version works fine.

    After upgrading XML generator has broken.

    Any help will be appreciated

    Thanks!!

  8. arboundy
    Member
    Posted 4 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic