WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: Google Analytics for WordPress] Unable to enter UA String (7 posts)

  1. Joost Schuur
    Member
    Posted 5 years ago #

    After installing Google Analytics for WordPress version 2.7 on a WordPress 2.7.1 blog, I can't enter the UA string, because the respective link on the settings page seems to just reload the page again without letting me add my Analytics code.

    I've replicated the problem on a clean WordPress install that doesn't run any plugins to rule out incompatibilities. I'm sure I had this working on another blog a while back, while I was running WP 2.7.

  2. wchang
    Member
    Posted 5 years ago #

    Same here I am getting the same problem

    I have a fresh install for wordpress 2.7.1 and installed the google analytic plug in 2.7 successfully.

    There is no field for me to enter the UA String. I was able to edit the plugin scrip and enter the UA-String manually but I am not sure if this will work or not. Does anyone have a solution for this?

  3. movingzachb
    Member
    Posted 5 years ago #

    After updating to 2.7.1 the Plugin no longer works - my google tracking says its working - but only reports one hit for the pat 5 days each day - I have deactivated this plugin and just entered the code manually from google to see if that gets my hits tracked again. I need to know if this is offcially NOT compatible with 2.7.1.

  4. Joost de Valk
    Member
    Posted 5 years ago #

    @jschuur @wchang I don't really understand the issue, "link"? There's just an input field for you to add your code, right?

  5. Joost de Valk
    Member
    Posted 5 years ago #

    @movingzachb the plugin is perfectly compatible with 2.7.1, something else must have broken on your side?

  6. Joost Schuur
    Member
    Posted 5 years ago #

    Looks like I cleared out my screengrabs the other day, so I broke that link.

    Earlier, the form to add your code simply didn't appear when you clicked on the configuration link. However, I just tried it again after I reinstalled the plugin and as able to load up the settings area fine. Problem solved.

  7. Joost de Valk
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ok good, could you resolve the topic please?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic