WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Genesis Featured Widget Amplified
[resolved] Trouble with turning off "link image to post" (7 posts)

  1. mediacellar
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm using posts as teasers on the home page of a site, but I don't want those teasers to link through to posts - they need to link through to static pages. I've tried repeatedly to turn off "link image to post" and "link title to post" in the widget, but every time I save that change, it reactivates itself. Is this a known issue?

    http://wordpress.org/extend/plugins/genesis-featured-widget-amplified/

  2. WebEndev
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am having the exact same issue.

    I'm hoping the dev sees this post, and fixes it.

  3. Nick the Geek
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey guys, sorry for the delay on this, I don't check the WP forums every day and it doesn't email me when something has been added. I'll be releasing an update today that addresses this.

    FYI, if you post in the Genesis support forums I'm more likely to see the thread since I'm in there almost every day.

  4. WebEndev
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Nick,

    No problem at all. I was going to post in the Genesis forums, but I thought that since this technically wasn't a SP plugin, it wouldn't be 'acceptable protocol'.

    Will look for the update

    Thanks!

  5. mediacellar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks, Nick. Good to know we can post at StudioPress. Like WebEndev, I wasn't sure that was kosher.

  6. WebEndev
    Member
    Posted 2 years ago #

    Version 0.7.2 has fixed this problem nicely.
    Thanks Nick!

  7. mediacellar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks from me too, Nick. This plugin is really handy!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic