WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

GD bbPress Attachments
[resolved] Won't upload, (14 posts)

  1. mores
    Member
    Posted 2 years ago #

    No error message is worse than getting an error :)

    Anyhow, running WP3.4 with bbpress 2.0.3 and gd bbpress attachment 1.8.2
    I get the upload box and press the "reply" button or the "submit" button to create a new topic, but the file is just being ignored. It won't show up in the forum and it isn't added to the media library either.

    Something is broke.

    What to do?

    http://wordpress.org/extend/plugins/gd-bbpress-attachments/

  2. lefonk
    Member
    Posted 2 years ago #

    same here..

  3. mores
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for chiming in, fonk.

    Anybody know what the heck that could be?

  4. Milan Petrovic
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Do you have error message logging turned on in plugin settings? Do you have something in the server error log?

  5. mores
    Member
    Posted 2 years ago #

    The Error protocol ("Fehlerprotokoll", running a german installation) is activated in
    /wp-admin/edit.php?post_type=forum&page=gdbbpress_attachments
    Where would I find these error protocols?
    When I look at a topic or reply in the back-end I see no mention of any failed upload attempts, only "no attachments" in the option box.
    Do I need to look using myphpadmin?

    BTW, I simply installed the plugin using the "install plugins" function in WordPress, then checked the options sing the
    /wp-admin/edit.php?post_type=forum&page=gdbbpress_attachments
    panel, and that's it. Did I miss anything?

  6. Milan Petrovic
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    That's OK. But, I have no idea what can be wrong. The most common problem with upload is the theme used. If you use a theme that has bbPress templates that are not fully up to bbPress specification, upload can fail. Did you tested all this with the bbPress TwentyTen theme?

  7. mores
    Member
    Posted 2 years ago #

    I used the default bbpress template and made no modifications.

  8. Milan Petrovic
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The only explanation is that something on server is a problem. Do you have any errors in the server error log.

  9. aware
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm getting the same issues as a few other users. Not seeing anything in the wordpress debug logs or in the apache logs when uploading. Latest BBPress, GD Attachments & WordPress. We do have a custom theme. But uploading was working initially. Not sure when file uploading stopped working but assuming it was either with the 3.4 release or a bbpress update?

  10. gareth123
    Member
    Posted 1 year ago #

    I may have a solution for you, this worked for me, however it may not work for you - afterall, it's worth a shot...

    If you're comfortable with editing your header.php file, go ahead an open it and look for the line of code where you reference the jQuery script (CDN or self-hosted, it doesn't matter). Move this line of code so that it's above the <?php wp_head(); ?> line.

    So, it should look something like this around these lines in your header.php file...
    `<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js" type="text/javascript"></script>
    <?php wp_head(); ?>`

    The reason for this is because in some cases the jQuery was being referenced after the plugin javascript was being called (in the wp_head function) - where it should be jQuery reference first and then the functions...

    Hope this helps!

  11. GordonRe
    Member
    Posted 1 year ago #

    HI

    I have the same problem. WP 3.4.2, bbPress 2.1.2 and plug in 1.8.3 ie all up to date.

    I also don't know where to look to see the error messaging. The documents are not uploaded to the media library.

    How I uploaded: In bbPress forum create a new topic, browse to the file using 'Choose File' button. The screen shows the name of the file. Choose submit [there is no specific upload button].

    Any suggestions?

  12. GordonRe
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi

    It is working now. I changed one setting: in Forums/Attachments/ ie the GD bbPress Attachments settings panel I went to the heading JavScript and CSS Settings & chose 'Always Include" in addition to the default Include Java Script and Include CSS options.

    Using theme Whitelight + LabZip bbPress child theme for Whitelight.

    Thanks for great - essential - plugin.

    Gordon

  13. Andrei Chira
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem, no error message, no upload.
    Using WP 3.5.1, bbpress 2.2.4, Buddypress 1.6.4 and Frisco Theme for Buddypress 1.6.13.
    I think it's a problem with jquery, the source page shows 2 scripts, both version 1.8.3 local and 1.9.1 from google library.
    Could it be a conflict?

  14. pulla
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have same problem as well. I am using my buddypress as 2nd blog.
    Any idea for it?

    bb is 1.7.1 and bbpress is 2.3.2

    my theme is the buddypress default one.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic