WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Gallery to Slideshow
[resolved] thumbnail click keeps same image (10 posts)

  1. Paul de Wouters
    Human Made
    Posted 2 years ago #

    when I click a thumbnail image, it just teloads the same one instead of loading the image I clicked

    http://wordpress.org/extend/plugins/gallery-to-slideshow/

  2. steepho
    Member
    Posted 2 years ago #

    yes, i have the same problem…

  3. Matt
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Guys,

    Thanks for the report. Will look into it,

    Kind Regards!

  4. Matt
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Version 1.2 is out, please upgrade and let me know if you have any issues.

    Kind Regards!

  5. lhrybyk
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am currently having this problem after upgrading to version 1.4

  6. clm.fr
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,
    For me there is no action when I click a thumnail.
    Did you find something?

    Thanks

  7. lhrybyk
    Member
    Posted 2 years ago #

    Still having this issue. It worked before, but when I upgraded to 1.4 it changed - still not working in 1.41

  8. kirkhall
    Member
    Posted 2 years ago #

    for some reason I can't seem to start a new topic so I apologize if it's me just not getting it.

    using Version 1.4.3 of this plugin. There is nothing wrong with this awesome plugin as it works fine in other themes I have but not in the one I need to use.
    I know it's a long shot to ask but does anyone know why?
    Link to page.
    I would really like to use it on this and several other pages.
    Thanks!

  9. Matt
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi kirkhall,

    It looks like your theme ( or some of your plugins ) is using an older version of jQuery ( ver 1.4.2 ) when It should use the current one bundled with WordPress ( ver 1.7.2 )

    See in the source code that the jQuery file is pointing to:
    http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js?ver=1.4.2

    Try deactivating all other plugins if the problem persists contact the theme author, or the appropriate plugin author.

    Kind Regards!

  10. kirkhall
    Member
    Posted 2 years ago #

    Wow, thanks so much. I knew the problem was jQuery but couldn't get my head around what to change until you typed it out for me. I was able to change the jQuery reference in the theme myself and it all looks good now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic