WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Fullscreen Galleria
[resolved] Great Plugin but suddenly on strike (11 posts)

  1. WolfBird
    Member
    Posted 1 year ago #

    Dear user-community and developers of Fullscreen Galleria,
    first thanks for that cool plug-in, its perfect,
    except that suddenly one gallery is not working, I can see the thumbnails but it will not initiate the fullscreen, only fades dark and thats it. Then other times it only opens the jpg file directly....

    I tried in on 3 computers( running FireFox and IE),
    one gallery is running, one isn't.

    I don't know what to do, apparently I made a mistake but I have no idea where.

    that is the gallerie that is not running, the other one:

    is totally fine.

    the website in total is here http://www.wolfbird.com/wordpress

    also resized and further compressed the pictures => no success
    waited 10 minutes to let it load => no success

    I would really appreciate your help!

    With the best regards,
    Sebastian

    http://wordpress.org/extend/plugins/fullscreen-galleria/

  2. WolfBird
    Member
    Posted 1 year ago #

  3. WolfBird
    Member
    Posted 1 year ago #

    well, did it all over again, now attempt number 5 and it seems to be ok...
    I would still say NOT RESOLVED

  4. pdamsten
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Not working gallery seems to be deleted, so not able to test it.

  5. WolfBird
    Member
    Posted 1 year ago #

  6. WolfBird
    Member
    Posted 1 year ago #

    I redid the old galleries and it worked, but now its back again...
    I have no idea why....

  7. pdamsten
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Seems that my plugin handles ' incorrectly. There is a name in a comment that has ' and that messes the javascript data structure. I try to release bug fix shortly. Thanks for helping to find this bug.

  8. WolfBird
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry, it did not cross my mind to check if its related to the symbols used in the comment field.
    Thank You for creating such a great plugin !

  9. WolfBird
    Member
    Posted 1 year ago #

    You were right, after I removed the ' it was fine.
    I checked, the following symbols are fine () [] , . -

    Thanks again!

  10. pdamsten
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    0.5.7 should allow quotes in camera info too.

  11. WolfBird
    Member
    Posted 1 year ago #

    Works perfect, thanks for the bugfix !!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic