WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: Frontpage-Slideshow] Only Half Working (4 posts)

  1. EricaMueller
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi. I'm new to all things jquery, so having a rough time with this.

    I've set everything up and the slider looks fabulous in the preview, but on the main site it's not transistioning. It shows the image for the first post, then goes blank.

    Site is: http://deltahillsmoms.com/
    Unique ID is: 4719

    I have tried deactivating the plugins. I'm also using the custom field: fs-pictures + image url.

    I've looked through the topics on this forum, but can't find a solution to my problem. If it's here, please point me in the right direction!

  2. jeff_
    Member
    Posted 4 years ago #

    By looking at the javascript errors when on your site, I note 2 causes :

    1. you are not using the wordpress standards jQuery framework files and that causes troubles
    2. there is an error into some of the theme's javascript

    some ways to get out :

    1. use the wordpress version of jQuery
    2. fix the bug into your theme's javascript
    3. try to use version 0.8 of the plugin tha uses another javascript framework and may not been affected
  3. EricaMueller
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thank you! I will try the older version and see how that works. I don't know enough about jQuery or Javascript to go editing that stuff, and the site is not mine, so I really don't have the option of changing themes...

    Thanks again for the time you took to look at this. I'd give you a 5 stars for customer service!

  4. jeff_
    Member
    Posted 4 years ago #

    try the newer version 0.9.6.2 that would fix all

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic