WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: FLV Gallery] Help with using (38 posts)

  1. russell.todd
    Member
    Posted 4 years ago #

    It could be a couple of things - can you post a URL to your page and maybe I could look at the page source to help diagnose?

  2. ssgupta
    Member
    Posted 4 years ago #

    I sent the URL my e-mail. Thanks again for the help.

  3. ssgupta
    Member
    Posted 4 years ago #

    I guess I located the problem. It was "wmode - window" setting in Flash. Changing it to "opaque" settled the issue. Thanks.

  4. kseman
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm getting this error:

    The requested URL /wordpress/video-1 was not found on this server.

    Any ideas?

  5. rgblog
    Member
    Posted 4 years ago #

    kseman,

    I've got the exactly same problem!
    It can be caused by something in your theme because I found out it works just fine with the different themes.
    I'm still looking for the resolution though.

    BTW, I really appreciate this plug-in!
    Many thanks to russell.todd for developing this plug-in!

  6. rgblog
    Member
    Posted 4 years ago #

    FYI: I solved "404 Not Found" problem.

    If these are missing in your theme, this problem occurs.

    • <?php wp_head();?>
    • <?php wp_footer();?>

    I referred this forum topic: http://wordpress.org/support/topic/319923

    It's about the different plugin, but I guess the workaround can be applied to FLV Gallery too.

  7. isnemo
    Member
    Posted 4 years ago #

    Great plugin Russell... Super easy to use and great documentation. Thanks man!

  8. kevinj003
    Member
    Posted 4 years ago #

    I love this plugin - it's one of the best viddeo galleries I've seen :-) I'm having 2 small problems though:

    1. I sometimes get Error #2905 when I try to play videos, and this appears to be related to the file size of the video. Is this correct, and is there a work around for this?

    2. I have installed the gallery on a new web site which is still under construction. I wanted to list 5 categories of videos, so I created a table with 10 rows, with the category names in every second row, and the flv-galley code in the rows in between. The table kind of works, but there a1re large gaps showing up between some of the rows on screen - see http://www.amphibianark.org/index.php/education/videos/ I've checked for extra <p> codes in the html code, but it all looks ok to me - any ideas on how I can resolve this to tidy the page up?

    Many thanks in advance,

    Kevin

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic