WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Fluency Admin] WP3.0 (20 posts)

  1. BusterKat
    Member
    Posted 4 years ago #

  2. Dean Robinson
    Member
    Posted 4 years ago #

    Almost, I finished testing against a default WP3.0 install last night, just need to test its compatibility with a few other plugins and tidy things up, should hopefully have a release by the end of the weekend or early next week at the latest.

  3. shyuan
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    I am not sure if I am the only one who have problem with the fluency admin+menu? For me, it doesn't seemed to work nicely when i go to the menu page.

    Thanks. ;)

  4. Dean Robinson
    Member
    Posted 4 years ago #

    Can you provide any more info about what appears to be wrong, screenshot or two might be helpful.

  5. wildx22
    Member
    Posted 4 years ago #

    I just upgraded Fluency Admin for my WP 3.0 and it looks like this: http://img.photobucket.com/albums/v732/wildx22/fleuncy.jpg (lol excuse the spelling error)

    I could stand Fluency 2.2 (which looked fine for the most part), but that looks plain screwed. I didn't tweak any settings. :(

  6. wildx22
    Member
    Posted 4 years ago #

    For some reason it's fixed now (I think it was just my cache) but the Menus page still doesn't work and I wonder if you could bring back the multi-column settings hover menu when there are too many plugin settings pages. :P

  7. Dean Robinson
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok, I've worked out whats causing the problems on the Menus page (it only happens when the fixed position menu is disabled).

    I didn't change (or at least I didn't think I did) the code for the multi-columns on the hover menus, so I'll have to have a look and see what the cause is.

    Will try and get both fixed in a quick update.

  8. shyuan
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    Hope I am not too late to show the screenshot,

    http://www.flickr.com/photos/ahshyuanshyuan/4720525379/

    Thanks. :)

  9. Dean Robinson
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks Shyuan, looks like its the same issue a few other people have spotted, I should have a fix out in the next day or so.

  10. Peter144
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    i have upgrade to WP3.0 today on 3 client sites. Now i have Porblems with the fluency-admin plugin. When i click the hide menü button - the menü will hide but the button is clear. The menü cannot be open again.

    Thats in all of my site's i use fluency admin on WP3 system.

  11. Dean Robinson
    Member
    Posted 4 years ago #

    Peter144, can you confirm which version of Fluency you currently have active, I'm assuming its 2.3.1 ?

    Do you have any other active plugins that interact with the admin menus in any way?

    Do you know if your browser is reporting any javascript errors (these could be possibly caused by any active plugin, and have the potential to 'break' the menus)

    Can you provide a screenshot of the problem so I've got something extra to work from while trying to replicate the problem.

    cheers,
    Dean

  12. shyuan
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi Dean,

    I have just upgraded to the latest version of Fluency Admin, thanks for the hardwork! ;)

    The upper part of the menu page is fine now (Firefox). Hmm, but it seems there's still a problem with the bottom part of the "menu" page (regardless of disabling/enabling the "Hover Menus" in settings):

    Firefox:
    http://www.flickr.com/photos/ahshyuanshyuan/4732682930/

    Whereas it still contain both issues in Internet Explorer. (Just FYI) ^^

    IE:
    http://www.flickr.com/photos/ahshyuanshyuan/4732066511/

    :)
    --
    Regards,
    Shyuan

  13. vdostorm
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hey Dean,

    I love your plugin...been using it for awhile now for all of my WP sites! Like many of your product followers, I too upgraded your plugin (WP 3.0) and just like Peter when I click on the "Hide" button everything does what it suppose to do, except the "Unhide" button is now missing or not visible within the left navigation bar. It's kinda frustrating as I have multiple admins per site and some have smaller screen (laptops) thus the use of the "Hide" button is necessary. For now we have decided to hold off on your upgrade for the rest our sites until this is resolved. Don't get me wrong, I think your plugin is one of the BEST that is out there! :)

  14. Dean Robinson
    Member
    Posted 4 years ago #

    @shyuan Looks like all the problems with the "Menus" page are due to a lot of bad code that are being used to generate the page.

    The overlapping footer only occurs when the active WordPress theme does not 'natively' support the custom menus, and the resulting message that is displayed (as seen in your screenshot) is what is causing everything to fail. (The <div> containing the message is being rendered by WordPress above the <html> tag and this is clearly wrong). I'll file this as a bug in the WordPress issue tracker.

  15. shyuan
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi Dean,

    Thanks for your clarification for the issue I had faced. Hmm, the issue doesn't affect me much, just to make it being noticeable. :D You are replying quick for your plugin, I feel so glad to see your replies. Btw, are you going to make more admin themes in near future? Coz it's nice. :)

  16. mayerwin
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same problem here with the missing unhide button...

    Your plugin is awesome otherwise! You're my hero (as I was about to quit when WordPress 2.5 came out with their ugly menu).

  17. patung
    Member
    Posted 3 years ago #

    Is there any kind of manual fix for this unhide problem?

  18. Dean Robinson
    Member
    Posted 3 years ago #

    @patung You can force the menu to 'unhide' by adding ?unfoldmenu to the end of the wp-admin url
    eg: http://mysite.com/wp-admin/?unfoldmenu

    Or, if you download the latest version of Fluency (2.3.2) the hide/unhide problem should be fixed. I haven't had any reports of the error since this update was released.

  19. patung
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Dean, I've only ever had 2.3.2 and with both browsers and on multiple sites I can't see a way to unhide the menu. I can take screenshot video and send you the link if you'd like.

    My other complaint would be that in IE it is very hard to read the text for "Screen Options" and "Help" at the top right of each page.

  20. carbonr
    Member
    Posted 3 years ago #

    i have the latest version, i downloaded today:(pls check my post date). The menu bar is missing!

    So i dug into the code to see if the bar is going missing or its css-bug. i seem to have figured something, another plugin called wp-insert was causing this. the css file in the plugin has a margin and width property which clashed with the theme. please fix this

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic