WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Floating Admin Menu
[resolved] Menu Flyout's Now Underneath Everything (10 posts)

  1. jonahcoyote
    Member
    Posted 1 year ago #

    As of lately, I don't what changed, but now all of the WP admin menu flyout's appear beneath everything else. Here's a screenshot: http://cl.ly/image/3i3Q2w36181r

    It's a great plugin otherwise so thank you for making this! Just hope you can iron out this issue so I can use it again :)

    Thanks,
    Jonah

    http://wordpress.org/extend/plugins/floating-admin-menu/

  2. Till Krüss
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    What WordPress version and plugin version are you running, what operation system and browser are you using (including version)?

  3. nikcree
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same issue in Mac Chrome version 22.0.1229.79 and WP 3.4.2

  4. Till Krüss
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks! I'll release an update in a few hours, after some more testing.

  5. jonahcoyote
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm on WP 3.4.2, OSX 10.7.4, and Chrome 22.0.1229.79

  6. nikcree
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the update. Menus are in front of everything now except for the Jetpack message box "Welcome to Jetpack 1.8!"

  7. Till Krüss
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I see. That's a pity. Sadly Jetpack's welcome message has the same z-index as the "thickbox overlay" and I can't set it higher.

  8. nikcree
    Member
    Posted 1 year ago #

    No problem - it seems it is only the Jetpack message area that is an issue. Everything else is good now. Thanks for fixing this so quickly.

  9. klh6686
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just noticed this same issue w/ the general settings page of s2member plugin. current wp/mac/chrome. I will probably fix it myself but i wanted to let you know.

    edit: s2member has a z-index of 100 on the div class ws-menu-page-group-header the flyouts appear to be z-index 1000 so idk what the issue is, but when i set the ws-menu-page-group-header to z-index 1 in chromes property inspector it works as expected.

  10. Till Krüss
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Okay, thanks, I might include some CSS in the next version to fix that!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.