WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

FlexiCache
Post content goes blank after publishing (3 posts)

  1. M
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi, I have been using your plugin for a little while, but it looks like something is conflicting with the WP 3.1.1. publish post function.
    Randomly, I can see my text in the article disappearing from the admin post page, right after publishing. The title remains, but the content (text only - images are kept) disappears.

    Any help is appreciated.

    Thanks

  2. simon.holliday
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hello, FlexiCache hasn't been tested with WordPress 3.1.1 yet, and as such it's only marked as being compatible up to version 3.1.0.

    From your brief description, it doesn't sound like your problem is being caused by FlexiCache, as the plugin won't affect what you see when logged in as an admin - but if you can give me a repeatable example I can test with, and let me know what other plugins you have installed, I will have a look when I test with WordPress 3.1.1.

    Si.

  3. M
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello and thanks for the reply. I had to disable the plugin, as it was really not suitable for my site.

    Unfortunately I can't give you a behavior that can be duplicated. I was just adding all the info (title, text, keywords) and SEO info (via wordpress Seo by Yoast) and then hitting the publish button. When the page refreshed (by default in wordpress when publishing) I saw that the content had vanished.

    Regards.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic