WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Flattr
[resolved] Problem with multiple sites and connecting (5 posts)

  1. Jani Uusitalo
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm running a multiple blogs setup under one domain. I'm the administrator of my site, and in addition I have one lesser user account for managing blogs other than the site root. I've installed the Flattr plugin, but I've only been able to make it fully work on the first blog I activated it in (under my non-admin account). In others, the "Connect" link on the plugin's options page does nothing: it seemingly just reloads the options page. That is, the connection is never made (it just says "None").

    I tried disabling the plugin in the blog it does work in, but that didn't help. I also tried different combinations of disabling/enabling the plugin in different blogs, using my administrator account, but it didn't make a difference either. I also tried the Network activate option, to no avail. So I'm starting to suspect there's some kind of a flaw in the plugin's support for multiple blogs.

    So, how can I connect my Flattr id to the rest of my blogs?

    http://wordpress.org/extend/plugins/flattr/

  2. VoxPelli
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    I will need to test this - will get back to you

  3. Jani Uusitalo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Great. If there's anything more you need to know about my setup, I'll be happy to provide.

  4. Michael Henke
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Is this still an active issue?

  5. Jani Uusitalo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Michael,

    I just upgraded to version 0.9.20 of the plugin, and thereafter successfully connected my other blog with my Flattr account. So the issue is resolved for me. Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags