WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Flash Gallery
Nothing Displaying & Crashes the wysiwyg (7 posts)

  1. craigboi
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    Firstly i cant seem to get the plugin to work, i have installed it via the plugin search in my admin then activated it. I go to my portfolio post and select put [flashgallery] and nothing appears.

    You talk about albums? where are these albums? and how do you create them? is this another plugin..? please explain in detail.

    below is a link to show you my problem.. there is nothing to show but hey! there is a link

    link

    Also when activated the plugin stops the admin panel from changing from HTML to VISUAL on the qysiwyg? it does this on Chrome Firefox & IE8 if i deactivate the plugin it all works fine again.

    can supply username & password in email if needed.

    looking forward to your feedback

    (=

  2. craigboi
    Member
    Posted 4 years ago #

    sorry wrong link here is the

    new link

    i have a toggle flash gallery button but that doesnt seem to be working.

    does this gallery work in a page?

  3. ulfben
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Well first off, there is no gallery embedded in the page you link to. Even if the flash-gallery was having problems, you'd get the ordinary thumbnail view but there's nothing in the sources indicating any gallery output whatsoever.

    So I looked around and at your http://95.131.66.12/~onemobi/?p=96 you're doing it right. However, your entire site is somewhat broken;

    You've got two BODY-tags, you're trying to load CSS-files from your local filesystem "file:///C|/Users/cencorerd/Desktop/1to1/style.css" and you're not getting any script outputs.

    That last point is the issue breaking flash-gallery, and almost is almost certainly caused by your theme omitting to call wp_footer(), which is a requirement for wordpress themes. http://codex.wordpress.org/Theme_Development

    Please run http://validator.w3.org/ on your site. Often.

    As for albums, please read the documentation. http://wordpress.org/extend/plugins/flash-gallery/faq/

    The broken WYSIWYG is likely to be my fault - I never use the WYSIWYG myself but now that you mentioned it I tried and couldn't activate it either. I'll look into it.

  4. ulfben
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    1.3.2 has been commited. It'll be available within 15 minutes.
    http://wordpress.org/extend/plugins/flash-gallery/

    Changes:
    Fix for 1.3.1 breaking the rich text editor.
    Added "delay"-parameter to set slideshow speed.
    Improved thumbsize detection.

  5. craigboi
    Member
    Posted 4 years ago #

    Brilliant thanks for the quick, accurate answer the problem was when i made my footer like you said I forgot to put.

    <?php do_action('wp_footer'); ?>

    which is needed for alot of plug-ins so i read. I have not done any web design in a while so have become lazy with the validating but thanks for reminding me.

    Many Thanks (=

  6. Emmti
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello!
    I am having a similar problem as craigboi, Flash Gallery will not show at all on my blog http://www.unlearn-grafics.com/new-portfolio# I only get the [Toggle Flash Gallery] text. It works perfectly on my other blog http://shorttdesign.com/blog#/websites/ so I am wondering what kind of function/requirement my first blog is not meeting (I have used other flash based galleries on my site without problems...So I think it has to do with my theme).

    Any help at all is greatly appreciated!

  7. Emmti
    Member
    Posted 3 years ago #

    I figured it out! Was using an old Starkers theme, and have now replaced it with a new theme. The problem, it seems was in the footer.php file, although I called the footer, the footer.php itself was not configured correctly!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic