WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Facebook Page Promoter Lightbox
[resolved] Can't input my information (12 posts)

  1. HTGlobe
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've uploaded the plugin but when i go to edit the details to my Facebook page there is no where to do it.

    All that shows up is:

    Options

    1: General Options

    That's it!

    I can't even click on general options.

    What's going on?

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-page-promoter-lightbox/

  2. Arevico
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Only the general options part of the plugin, the other two belong to the premium version. Regarding not being able toclick,. Do you have javascript enabled? Please give me some more infortmation about your browser, some other plugin which might conflict. Donyou have firebug? If so please check if there are any javascript errors when loading the option page.

  3. Ramnath
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am also facing the same issue. Installed the plugin, activated it. But when I click on the settings tab in one of my multisites, I only see "General Options". Nothing else.

    So where should I input my Facebook page ID? Does this plugin work with multisites?

    Regarding errors: I don't see any in my error console. However, I can see the code for the input parameters in the firebug which seems disabled for some reason. Screenshot: http://s8.postimage.org/cgy478ng5/fb_plugin_error.jpg

  4. Arevico
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you post a list of plugins you use and which browser you use. as stated in thr faq, only the general options should be there, but the options should be visible. I havent been able to reproduce this issue, but if you could tell me more about your setup i might can and debug it. Please be sure that javascript is turned on

  5. Ramnath
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok here is the list of plugins I am using:

    All in One SEO Pack
    Breadcrumb NavXT
    BWP Google XML Sitemaps
    Diamond MultiSite Widgets
    Executable PHP widget
    FeedWordPress
    Regenerate Thumbnails
    Video Thumbnails
    WordPress Importer
    WP-PostRatings

    Nops JS is turned on.

  6. nickleblanc
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having this same issue...is there a solution to this problem?

  7. Arevico
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    in what browser are you experiencing the problem?

  8. nickleblanc
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm experiencing the problem in FireFox v19, IE9 and Chrome

  9. Arevico
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    then I will need to know what plugins you are using, some plugins include their javascript and css on ALL the admin pages. I need to reproduce the issue before I'm able to fix it.

  10. adambra
    Member
    Posted 1 year ago #

    same problem for me as well. I see "general options" but cannot click on it, nothing happens.

    both with chrome and firefox. the other plugins I have activated are:

    Ads For Old Posts
    Akismet
    Tweet, Like, Google +1 and Share
    Tze Tze Pulsante Vota
    WordPress.com Stats
    WP Native Dashboard

    Did someone was able to fix it?

    Thanks for your help!

  11. Arevico
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The Tze Tze pluging might be causing problems and undefined constants. It uses deprecated functions:

    ( ! ) Notice: has_cap was called with an argument that is deprecated since version 2.0! Usage of user levels by plugins and themes is deprecated. Use roles and capabilities instead. in C:\wamp\www\products\wordpress\wp-includes\functions.php on line 2925

    I'm currently working on a generic solution to this specific problem. The most likely cause is backend javascript conflicts !

  12. Arevico
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ok,
    There were a few things wrong with this plugin, but I've found them and pushed the fixes just a few minutes ago
    - admin javascript was loaded to early
    - some plugins in the repository are loading javascript code on ALL admin pages, thus giving a higher chance of creating conflict. This should be resolved by a new isolation/unhooker function.

    Please let me know if the latest version fixes your issues!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.